❌İndirim Bitti! Invision 19 ila 32 İnç Ekranlar için Çift Monitör Kolu 119.99+59.48 TL

parlak olması daha iyi bence mat şeyler daha kolay çiziliyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu kollar gelecek diye 600 TL'ye yakın masraf yaptım adam akıllı şekilde gelirse iyi olur :D
of bizim kargolarıda verseler artık çatlıycam sadasd

usb yerleride fazla dar. nerdeyse direkt meral uçşu uzatma olması gerekiyor. resimde bi tanesi kaba bi başı var 3.0 o. olmadı mesela büyük olduğu için bilginiz olsun kablo alacaksanız filan. üst üste monitörler imkanı yok kurtarmıyo. yan yanada olur ama çok yer kaplıyo öylede malum ben sevmiyorum. eski dark monitör tutacağı duvara sabitlicem büyük ihtimal tepesine koyacam gibi

usb yerleride fazla dar. nerdeyse direkt meral uçşu uzatma olması gerekiyor. resimde bi tanesi kaba bi başı var 3.0 o. olmadı mesela büyük olduğu için bilginiz olsun kablo alacaksanız filan. üst üste monitörler imkanı yok kurtarmıyo. yan yanada olur ama çok yer kaplıyo öylede malum ben sevmiyorum. eski dark monitör tutacağı duvara sabitlicem büyük ihtimal tepesine koyacam gibi
Bunu mu almıştın? Geçen amazon indirimlerinde almıştım kullanırım diye.

Gelsin 2. Yi forumdan birine hediye edeceğim.

Gelse keşke ondan sonrası kolay

27"-24" üst üste olmuyorsa mecbur yanyana kullanacağım. 27'yi düz bir şekilde, 24'ü de dikey şekilde kullanmayı düşünüyorum. Böyle setup'u olan varsa atsa güzel olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,303
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri