Razer Barracuda Pro VS Sony Inzone H9

barracuda pro da arctis pro kdr iyi bir kulaklık. hatta arctis pro frekans oalrak iyi sadece onun dışında barracuda daha iyidir. blackshark v2 pro kulaklığına da bakabilirsiniz barracuda pro dengi bir kulaklık.

Orbit S önerecektim 1 ayda 3000 liradan 6700 liraya cıkmıs düşerse ona bak. Onun dışında tavsiyem barracuda pro

şuan tam 4k var arctıs 9 nası harbı barracuda ıle cok fark yoksa arada onu almak daha mantıklı hem para kalır bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

baksana sıfır dıyo 3k ya gelır
barracuda pro hemen hemen her yönden daha iyi ama arada 2,5k fark var. arctis 9 da çok iyi bir kulaklık hayli hayli görür işinizi gerek yok bence 2,5k daha fazla vermeye. 4k fiyata corsair virtuoso var o da iyi kulaklık bakabilirsiniz.

H9'u Champions'ta deneyimledim. Sony zaten ANC gibi teknolojilerde çok üstün bir firma. Ses konusunda da aynı şekilde.
Eğer sadece evde oyun amaçlı kullanacaksan Inzone H9 tercih edebilirsin. Onun harici Barracuda Pro kesinlikle.

H9'u Champions'ta deneyimledim. Sony zaten ANC gibi teknolojilerde çok üstün bir firma. Ses konusunda da aynı şekilde.
Eğer sadece evde oyun amaçlı kullanacaksan Inzone H9 tercih edebilirsin. Onun harici Barracuda Pro kesinlikle.
ikiside aynı fıyat zaten barracuda daha mantıklı gıbı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

barracuda pro hemen hemen her yönden daha iyi ama arada 2,5k fark var. arctis 9 da çok iyi bir kulaklık hayli hayli görür işinizi gerek yok bence 2,5k daha fazla vermeye. 4k fiyata corsair virtuoso var o da iyi kulaklık bakabilirsiniz.
arctıs 9untızlerı cok kotuymuş baracuda alcam başka seçenek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,217
Üyeler
197,840
Son üye
semantik
Geri