Memur ve Emekli Maaşı Zam Oranı %25 oldu!!

Salonda tezahüratlar var bir de. Konuşasım bile gelmiyor.

emekliye üzüldüm de kamu dairelerinde çalışan memurlar için üzülmüyorum çoğu hak etmiyor benim gözümde. 1 iş için 5 adam çalıştırıyorlar resmen kamu dairelerinde ama yine de sistem yoktur

Üzücü ben memurum asgari ücret yakinda bizi geçer net diyorum.
Geçti say hocam. Sen ikramiye mi alıyorsun? Asgari ücret alan insanlar almasın demiyorum. Herkese kolaylıklar diliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

emekliye üzüldüm de kamu dairelerinde çalışan memurlar için üzülmüyorum çoğu hak etmiyor benim gözümde. 1 iş için 5 adam çalıştırıyorlar resmen kamu dairelerinde ama yine de sistem yoktur
Bilmediğin konular hakkında fazla konuşuyorsun.

Sen gel bu devlete 30 yıldan fazla hizmet ver ve senin maaşın asgari ücretten az olsun

Geçti say hocam. Sen ikramiye mi alıyorsun? Asgari ücret alan insanlar almasın demiyorum. Herkese kolaylıklar diliyorum.

Bilmediğin konular hakkında fazla konuşuyorsun.
yok ya. neymiş o bilmediğim konular?

Sen gel bu devlete 30 yıldan fazla hizmet ver ve senin maaşın asgari ücretten az olsun
özel sektörde çalışanlar bu devlete hizmet etmiyor mu dolaylı yoldan? amerikaya mı hizmet ediyorlar

Memurlar için neden üzülmüyorsun onlar ev gecindirmiyor mu? Hakkıyla görevini yapana lafım yok çoğul kullanma.

Geri