Neler Yeni

Memur ve Emekli Maaşı Zam Oranı %25 oldu!!

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,667
İsim
Fatih
Salonda tezahüratlar var bir de. Konuşasım bile gelmiyor.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren

NightRose

80+ Bronze
emekliye üzüldüm de kamu dairelerinde çalışan memurlar için üzülmüyorum çoğu hak etmiyor benim gözümde. 1 iş için 5 adam çalıştırıyorlar resmen kamu dairelerinde ama yine de sistem yoktur

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,667
İsim
Fatih
Üzücü ben memurum asgari ücret yakinda bizi geçer net diyorum.
Geçti say hocam. Sen ikramiye mi alıyorsun? Asgari ücret alan insanlar almasın demiyorum. Herkese kolaylıklar diliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

emekliye üzüldüm de kamu dairelerinde çalışan memurlar için üzülmüyorum çoğu hak etmiyor benim gözümde. 1 iş için 5 adam çalıştırıyorlar resmen kamu dairelerinde ama yine de sistem yoktur
Bilmediğin konular hakkında fazla konuşuyorsun.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Sen gel bu devlete 30 yıldan fazla hizmet ver ve senin maaşın asgari ücretten az olsun

NightRose

80+ Bronze
Geçti say hocam. Sen ikramiye mi alıyorsun? Asgari ücret alan insanlar almasın demiyorum. Herkese kolaylıklar diliyorum.

Bilmediğin konular hakkında fazla konuşuyorsun.
yok ya. neymiş o bilmediğim konular?

Sen gel bu devlete 30 yıldan fazla hizmet ver ve senin maaşın asgari ücretten az olsun
özel sektörde çalışanlar bu devlete hizmet etmiyor mu dolaylı yoldan? amerikaya mı hizmet ediyorlar

majorw0w

80+ Silver
Memurlar için neden üzülmüyorsun onlar ev gecindirmiyor mu? Hakkıyla görevini yapana lafım yok çoğul kullanma.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
yok ya. neymiş o bilmediğim konular?

özel sektörde çalışanlar bu devlete hizmet etmiyor mu dolaylı yoldan? amerikaya mı hizmet ediyorlar
Emekli için diyorum

Top Bottom