OnurCiftci26
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,865
Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emekliye yüzde 25 zam yapılacağını açıkladı.
Beklentilerin oldukça altında geldi.
Emekli maaşı kaç oldu şimdiCumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emekliye yüzde 25 zam yapılacağını açıkladı.
en düşük emekli maaşı 3500*1,25 yap çıkarEmekli maaşı kaç oldu şimdi
4375 maşallah baya fazlaymış (!)en düşük emekli maaşı 3500*1,25 yap çıkar
Geçti say hocam. Sen ikramiye mi alıyorsun? Asgari ücret alan insanlar almasın demiyorum. Herkese kolaylıklar diliyorum.Üzücü ben memurum asgari ücret yakinda bizi geçer net diyorum.
Bilmediğin konular hakkında fazla konuşuyorsun.emekliye üzüldüm de kamu dairelerinde çalışan memurlar için üzülmüyorum çoğu hak etmiyor benim gözümde. 1 iş için 5 adam çalıştırıyorlar resmen kamu dairelerinde ama yine de sistem yoktur
Sen gel bu devlete 30 yıldan fazla hizmet ver ve senin maaşın asgari ücretten az olsunemekliye üzüldüm de kamu dairelerinde çalışan memurlar için üzülmüyorum çoğu hak etmiyor benim gözümde. 1 iş için 5 adam çalıştırıyorlar resmen kamu dairelerinde ama yine de sistem yoktur
yok ya. neymiş o bilmediğim konular?Geçti say hocam. Sen ikramiye mi alıyorsun? Asgari ücret alan insanlar almasın demiyorum. Herkese kolaylıklar diliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmediğin konular hakkında fazla konuşuyorsun.
özel sektörde çalışanlar bu devlete hizmet etmiyor mu dolaylı yoldan? amerikaya mı hizmet ediyorlarSen gel bu devlete 30 yıldan fazla hizmet ver ve senin maaşın asgari ücretten az olsun
Memurlar için neden üzülmüyorsun onlar ev gecindirmiyor mu? Hakkıyla görevini yapana lafım yok çoğul kullanma.emekliye üzüldüm de kamu dairelerinde çalışan memurlar için üzülmüyorum çoğu hak etmiyor benim gözümde. 1 iş için 5 adam çalıştırıyorlar resmen kamu dairelerinde ama yine de sistem yoktur
Emekli için diyorumyok ya. neymiş o bilmediğim konular?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
özel sektörde çalışanlar bu devlete hizmet etmiyor mu dolaylı yoldan? amerikaya mı hizmet ediyorlar