Neler Yeni

Memur ve Emekli Maaşı Zam Oranı %25 oldu!!

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,692
İsim
Fatih
yok ya. neymiş o bilmediğim konular?
Senin gibi birine burada oturup bütün sistemi anlatmaya vakit harcayamam ki anlamazsın da. İnsanların emeklerine dil uzatıyorsun, bunu oturup düşün kendin. Dusunebilirsen tabii.

NightRose

80+ Bronze
Memurlar için neden üzülmüyorsun onlar ev gecindirmiyor mu? Hakkıyla görevini yapana lafım yok çoğul kullanma.
çoğu dedim hepsi demedim. hakkıyla yapan da vardır illaki ben etrafımda hiç görmedim maalesef.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Asgari ücret döviz bazında tarihi zirvede memur maaşı ise dipte olabilir. Olan nitelikli memura ve emekliye oluyor. Öğrencileri de unutmamak lazım KYK mevzusundan dolayı. Ülke saçma sapan bir hal aldı. Açıklanan enflasa kimsenin inancı yok çünkü bazı ürünler %300 bazıları %30 zamlanıyor. Ortalama tabi ki 300 yönüne. Her ne olursa olsun şu devirde memur ve emekliye %40 tan aşağı zam yapmak saçmalık. Söylenecek çok şey var da bir şey demek istemiyorum.

NightRose

80+ Bronze
Senin gibi birine burada oturup bütün sistemi anlatmaya vakit harcayamam ki anlamazsın da. İnsanların emeklerine dil uzatıyorsun, bunu oturup düşün kendin. Dusunebilirsen tabii.
ya bırak Allah aşkına insanların emeklerine laf ediyormuşum. Asıl emek verenler, işçiler anaları ağlıyor sabahtan akşama kadar daha yeni aldıkları para bir şeye benzedi. bu enflasyon karşısında o da kalmaz ama nominal olarak bu da bir şeydir.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,692
İsim
Fatih
Asgari ücret döviz bazında tarihi zirvede memur maaşı ise dipte olabilir. Olan nitelikli memura ve emekliye oluyor. Öğrencileri de unutmamak lazım KYK mevzusundan dolayı. Ülke saçma sapan bir hal aldı. Açıklanan enflasa kimsenin inancı yok çünkü bazı ürünler %300 bazıları %30 zamlanıyor. Ortalama tabi ki 300 yönüne. Her ne olursa olsun şu devirde memur ve emekliye %40 tan aşağı zam yapmak saçmalık. Söylenecek çok şey var da bir şey demek istemiyorum.
Hocam geçen ay sırf enflasyon mevzusunda ulaşım ucretleri düştü demek için otobüs biletlerini 60 TL yaptılar, ay biter bitmez 140 oldu. Nasil kurtulacağız bu durumdan gerçekten bilmiyorum.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
arkadaşlar memurun emeklinin maaşını devlet verdiği için bana kalırsa zam yapması bile mucize bu yüzden boşverin .

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,692
İsim
Fatih
ya bırak Allah aşkına insanların emeklerine laf ediyormuşum. Asıl emek verenler, işçiler anaları ağlıyor sabahtan akşama kadar daha yeni aldıkları para bir şeye benzedi. bu enflasyon karşısında o da kalmaz ama nominal olarak bu da bir şeydir.
Ulan ben işçi almasın mi diyorum? Her şey fiziksel iş mi? O zaman benim gibi adamlar da para almasın. Nasıl olsa kıçımızı kaldırmıyoruz oturduğumuz yerden. Zihniyetini anlamakta güçlük çekiyorum ve daha seninle muhatap olmayacağım.

O kadar memura para mı yeter.%50-%60 zam yapınca ne olacak yine bizim cebimizden çıkacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar memura para mı yeter.%50-%60 zam yapınca ne olacak yine bizim cebimizden çıkacak.
Hala durumu anlamadınız zam yapınca birşeylerin düzeleceğini sanıyorsunuz. @sameenshaw ne gülüyon

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Shaw

NightRose

80+ Bronze
Ulan ben işçi almasın mi diyorum? Her şey fiziksel iş mi? O zaman benim gibi adamlar da para almasın. Nasıl olsa kıçımızı kaldırmıyoruz oturduğumuz yerden. Zihniyetini anlamakta güçlük çekiyorum ve daha seninle muhatap olmayacağım.
kamu dairelerinde boş beleş sabahtan akşama kadar lak lak edip çay içen 1 odada 5 kişi oturup ama 1 kişinin çalıştığı düzen için konuşuyorum. seni tanımam etmem üzerine alınmana gerek yok. ha sen de bu bahsettiğim kişilerdensen alınabilirsin.

Zeth

80+ Bronze
Dostum adam hepsi dememiş zaten çoğu demiş ki katılıyorum devlet memurlarının çoğu iş yapmayan suratı beş karış ilgisiz alakasız sanki lütfedip de ilgileniyormuş gibi davranan insanlar öyle değilsen zaten üstüne alınmana gerek yok niye bu kadar kasmışsın çözemedim

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,692
İsim
Fatih
Dostum adam hepsi dememiş zaten çoğu demiş ki katılıyorum devlet memurlarının çoğu iş yapmayan suratı beş karış ilgisiz alakasız sanki lütfedip de ilgileniyormuş gibi davranan insanlar öyle değilsen zaten üstüne alınmana gerek yok niye bu kadar kasmışsın çözemedim
Kanka ben memur değilim. Sadece bazı insanların verdiği emekleri görüyorum ve o insanlar çaresiz, işçisi de çaresiz memuru da çaresiz, özel sektör çalışanı da çaresiz. Sizin dediğiniz adamların zamla derdi yok zaten çoğunun tuzu kuru. "emekliye üzüldüm de kamu dairelerinde çalışan memurlar için üzülmüyorum çoğu hak etmiyor benim gözümde. 1 iş için 5 adam çalıştırıyorlar resmen kamu dairelerinde ama yine de sistem yoktur" ben bu mesajda çoğunu ifade eden bir ifade göremedim. Kamu dairelerinde çalışan memurların çoluğu çocuğu yok mu? Yapmayın ya. Konuşmak ne kadar kolay.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,834
Üyeler
164,919
Son üye
erenikoo
Top Bottom