Furkanozr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,804
11 e satıyorum10.5 a nasıl alıcı yok o pcye ilanı bi atar mısın
11 e satıyorum10.5 a nasıl alıcı yok o pcye ilanı bi atar mısın
Ekran kartını belirtmemiş bence ondan satamamışSatıcı ben değilim ama var
![]()
İkinci El Kıyafet Online Alışveriş Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.link.dolap.com
Aga bunu satan benim zatenSatıcı ben değilim ama var
![]()
İkinci El Kıyafet Online Alışveriş Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.link.dolap.com
Kalsın kanka elinde satma tut.14 günlük iade süresi geçerse sıkıntı çıkarmı alıcı azalırmı acaba
hahaahhaaAga bunu satan benim zatenİlanı nerden buldun xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kalsın kanka elinde satma tut.
Aga bunu zaten benim. Ekran kartı vardı ya nasıl yok .dEkran kartını belirtmemiş bence ondan satamamış
Var var olmaz mıhahaahhaasahibinden ilanı var mı
hahaahhaasahibinden ilanı var mı
Harbi ya ekran kartı yok açıklamadaAga bunu zaten benim. Ekran kartı vardı ya nasıl yok .d
Var var olmaz mı
![]()
ACİLL İ3 12100F RTX 3050 SIFIR SİSTEM - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1069423007
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
fiyatı 12.300 yap kasayı bu şekilde ilana koyma ben bilmesem kasayı kullandığını düşünürüm figür falan filan yerleştirmişsin . jelatinli şeklilde kutusunda çek fotoğrafınıAga bunu zaten benim. Ekran kartı vardı ya nasıl yok .d
Var var olmaz mı
![]()
ACİLL İ3 12100F RTX 3050 SIFIR SİSTEM - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1069423007
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Tamamdır.fiyatı 12.300 yap kasayı bu şekilde ilana koyma ben bilmesem kasayı kullandığını düşünürüm figür falan filan yerleştirmişsin . jelatinli şeklilde kutusunda çek fotoğrafını
açmış kullanmış zatenfiyatı 12.300 yap kasayı bu şekilde ilana koyma ben bilmesem kasayı kullandığını düşünürüm figür falan filan yerleştirmişsin . jelatinli şeklilde kutusunda çek fotoğrafını
Aynen hocam açıklamada ekran kartını yazmamışsın ve kesinlikle o yüzden satmadı. Yoksa asıl indirim seninki olmuş. Msi marka demi ekran kartı yanlış görmedimAga bunu zaten benim. Ekran kartı vardı ya nasıl yok .d
Var var olmaz mı
![]()
Harbi ya ekran kartı yok açıklamada![]()
Açtım da kontrol ettim sıkıntı var mı yok mu diye. Alacak kişi sistem bozuk derse ne yapacaz. Boş yere gelmiş olacak. Sisteme format attım freedos geldiydi zaten.açmış kullanmış zaten![]()
Evet. VentusAynen hocam açıklamada ekran kartını yazmamışsın ve kesinlikle o yüzden satmadı. Yoksa asıl indirim seninki olmuş. Msi marka demi ekran kartı yanlış görmedim
ee bro o zaman nasıl sıfır sistem oluyor paketini sen açıp kullanip test ediyorsan garip geldi bana açıkcasıAçtım da kontrol ettim sıkıntı var mı yok mu diye. Alacak kişi sistem bozuk derse ne yapacaz. Boş yere gelmiş olacak. Sisteme format attım freedos geldiydi zaten.
Evet. Ventus
Şans işi hocam bendede gamebooster psu var kasa içinde gelen onu kullanıyorumHocam ben bu sistemi almak istiyorum ama powerboost psu olmasından herkes bir şey diyor napmaliyim?
Kutusuna geri koydum kaldırdım. Sistemi 1 saat kullandım kullanmadım zaten. Parçaların çalışıp çalışmadığını kontrol ettim ne var ki bunda.ee bro o zaman nasıl sıfır sistem oluyor paketini sen açıp kullanip test ediyorsan garip geldi bana açıkcası