Kablosuz kulaklık önerisi olan.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda razer deathedder v2 aldım fare olarak ve kablosu acayip rahatsız ediyor bu yüzden kablosuz kulaklık lazım. kulaklığım drop plus ve eskidi baya 3 yıl oldu.
kablosuz ama mümkünse wirelles gecikme vesaire olmaması lazım fps oyunları oynuyorum ve razer olursa en azından tek uygulamadan kullanırım (logitech olabilir).

hocam bütçe de yazsanız iyi olurdu

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda razer deathedder v2 aldım fare olarak ve kablosu acayip rahatsız ediyor bu yüzden kablosuz kulaklık lazım. kulaklığım drop plus ve eskidi baya 3 yıl oldu.
kablosuz ama mümkünse wirelles gecikme vesaire olmaması lazım fps oyunları oynuyorum ve razer olursa en azından tek uygulamadan kullanırım (logitech olabilir).

bütçeeeeeeee

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.60.1 bu iyi olabilir indirimde şuan

Hocam yakınlarınızdaki mağazada varsa bunu alın Vatan'a gidip en ucuz Vatan'da 2022 model olan.
Eğer yoksa buradan alın.
Kulaklığı 1 haftadır kullanıyorum aşırı memnunum. Ses kalitesi çok iyi tizleri çok iyi hissettiriyor ve 7.1'de gayet iyi. İşin iyi yanı 50 saat pil ömrü var ve 2.5 gündür şarja takmıyorum. Şarjda kullanabiliyordum kablosuz olarak. Bluetooth özelliği var, wireless cihazı var ve cihaz Type-C çıkışlı içinden dönüştürücü çıkıyor Type-C USB için.

hocam bütçe de yazsanız iyi olurdu
hocam 3k ya kadar sorry.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 3 e kadar yolu var ama fp olsa daha iyi işlemci de alacağım.

Hocam yakınlarınızdaki mağazada varsa bunu alın Vatan'a gidip en ucuz Vatan'da 2022 model olan.
Eğer yoksa buradan alın.
Kulaklığı 1 haftadır kullanıyorum aşırı memnunum. Ses kalitesi çok iyi tizleri çok iyi hissettiriyor ve 7.1'de gayet iyi. İşin iyi yanı 50 saat pil ömrü var ve 2.5 gündür şarja takmıyorum. Şarjda kullanabiliyordum kablosuz olarak. Bluetooth özelliği var, wireless cihazı var ve cihaz Type-C çıkışlı içinden dönüştürücü çıkıyor Type-C USB için.
vatan yakın fiyatı da iyiymiş değerlendrieceğim sağolun.

cok pahalı hocam :(

Hocam kablosuz deediniz mi fiyatlar uçtu.

Hocam kablosuz deediniz mi fiyatlar uçtu.
3 k ya bulamazmıyız

RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH bunuu attı arkadaş nasıl model acaba bakıyorum yt den.​

hocam 3k ya kadar sorry.

hocam 3 e kadar yolu var ama fp olsa daha iyi işlemci de alacağım.

vatan yakın fiyatı da iyiymiş değerlendrieceğim sağolun.

cok pahalı hocam :(
Alcaksan baracuda x in 2022 model al bence vatandaki eski model

fazla olacak ama https://www.akakce.com/kulaklik/en-...losuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,2114039615.html

3 k ya bulamazmıyız

RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH bunuu attı arkadaş nasıl model acaba bakıyorum yt den.​

Bulursunuz da kablosuz diyince pek seçenek kalmıyor ve fiyatlar 3k yı geiyor çünkü düşük bütçeler yerine yyüksek bütçelere kablosuz tasarlıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri