- Reaksiyon skoru
- 8,786
- Bütçe
- 700
175 70 kg'yum günde 4-5 saat kullanıcam alınır mı forumda kullanan varmı acaba ? 700-800 lira gibi bi bütçem var
Teşekkürler hocam bazı arkadaşlar oturma kısmı çöktü filan demişti ama yorumlardada denk gelmedim böyle bir şeye.Aynısını kullanıyorum.
2 ay olmadı daha şuanlık sorun yok.
Koltuk konusuna hakim değilim daha iyisi varsa arkadaşlar önerir.
benimde 2 ay olmadı daha öyle bir durum yok.Teşekkürler hocam bazı arkadaşlar oturma kısmı çöktü filan demişti ama yorumlardada denk gelmedim böyle bir şeye.
Bunların oturma kısımları çöküyor sünger kaliteli değilse,hatta tabiri caizse popoma vida batıyor otururken böyle bir koltuğun arkası yuvarlak modelini kullanıyorum asla önermem.1.5-2 yıl oldu.175 70 kg'yum günde 4-5 saat kullanıcam alınır mı forumda kullanan varmı acaba ? 700-800 lira gibi bi bütçem var
Bende Aynisini Kullaniyorum Yaklasik 4 aydir175 70 kg'yum günde 4-5 saat kullanıcam alınır mı forumda kullanan varmı acaba ? 700-800 lira gibi bi bütçem var
400-500 ede varda çok dandik duruyor knkBunların oturma kısımları çöküyor sünger kaliteli değilse,hatta tabiri caizse popoma vida batıyor otururken böyle bir koltuğun arkası yuvarlak modelini kullanıyorum asla önermem.1.5-2 yıl oldu.
kanka görüp bakabileceğin bir yer var mı400-500 ede varda çok dandik duruyor knk
Babam almışken kaliteli olsun filan diyor arkadaşı mobilyacı hep erteliyor ama söyleyincede kendi paranla alırsın diyip umursamıyor oturduğum sandalye 1990 lardan kalma demir bişey kışın çok kötü hasta oluyorum sanki candan daha kıymetliymiş gibi erteliyorlar para olmasa neyse sigara içiyor gereksiz neyse ya çok doldumkanka görüp bakabileceğin bir yer var mı
bana geldiğinde alttaki vida yuvalarından birisi yalamaydı ama hemen yenisini yolladılar rahatlık olarakta fena değil fiyatına göre alınabilir 6 aydır kullanıyorum bi sorun olmadı henüz175 70 kg'yum günde 4-5 saat kullanıcam alınır mı forumda kullanan varmı acaba ? 700-800 lira gibi bi bütçem var
en güzeli sandalye kardeşim oyuncu koltuğu neymiş175 70 kg'yum günde 4-5 saat kullanıcam alınır mı forumda kullanan varmı acaba ? 700-800 lira gibi bi bütçem var