DARK GUARDİAN PRO İYİ MİDİR?

XooXen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
439
Fiyat vs. önemli değil;malzeme kalitesini,hava akışını merak ediyorum

Ekler

• WhatsApp Görsel 2023-01-24 saat 23.06.27.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-01-24 saat 23.06.27.jpg
    176.1 KB · Hit: 93
Başka bir marka olarak peki?Kasasındaki fanlarını da karşılaştırmak istiyorum da.
Galax rev01 vardı o satılıyor mu artık bilmiyorum, aerocool airhawk duo var bu tarz thermal take commender da bu tier de

Hocam para sıkıntınız varmi yoksa güzel Bi kasa alın çünkü sonradan değiştirmek istiyorsunuz mesala bende sharkoon tg6 var 500 e almistim zamanında hala seviyorum ama daha güzelini keşke alsaydım diyorum

Hocam para sıkıntınız varmi yoksa güzel Bi kasa alın çünkü sonradan değiştirmek istiyorsunuz mesala bende sharkoon tg6 var 500 e almistim zamanında hala seviyorum ama daha güzelini keşke alsaydım diyorum
Para sıkıntısı yok sadece merak ettim.Aslinda fan bakıyorum ama kasaların içinde baktığım modeller var.O yüzden soruyorum.

Para sıkıntısı yok sadece merak ettim.Aslinda fan bakıyorum ama kasaların içinde baktığım modeller var.O yüzden soruyorum.
Okey anladım bu dark in Bi fan modeli var lianli ye benzer teknobiyotik incelenmişti ona Bi bakın derim çok hoşlar

Muadili olarak başka hangi kasa düşünülebilir?
bu modellerin yani sıra aerocool airhawk duo da öneririm guardian pro da iyi kasadır
bu arada fiyat mesh ve atx anakart desteğine göre önerdim kasaları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,482
Üyeler
197,201
Son üye
Ulas.
Geri