🚨Yeni Sistem Geliyor 🚨 Gelişme Var ⚠️

Ve banane diyip sıyrılmak ultra olgun davranış beğendim 👍

Esport turnuvaları için bu işlemciler satılmaya devam edecek ve bu sayede daha uzun süre gidecek... İnsanlar kolay kolay CS den , Valo'dan vazgeçmez...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oda var ama Modart PC de yapabilir...
Bakalım bekleyip görücez. Şahsi fikrim bu yönde benim.

Ve banane diyip sıyrılmak ultra olgun davranış beğendim 👍

Esport turnuvaları için bu işlemciler satılmaya devam edecek ve bu sayede daha uzun süre gidecek... İnsanlar kolay kolay CS den , Valo'dan vazgeçmez...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oda var ama Modart PC de yapabilir...
aga esport oyunların çoğu işlemciye yükleniyordu yanlış hatırlamıyorsam emin ol ilerde oyunlarda yetmiyecek ayriyeten oyun oynamıyorum beceremiyorumda zaten

12100f bu senin son gösterimi olarak görüyorum bundan sonra Intel de 12400f AMD de ryzen 5600 ön planda olur sistemlerde artık
Yok la ekonominin durumu belli... Herkes 5600 12400F sistem alamaz bu işlemciler belki 3060 Tİ ile kullanılmaz ama hala kullanılır...

aga esport oyunların çoğu işlemciye yükleniyordu yanlış hatırlamıyorsam emin ol ilerde oyunlarda yetmiyecek ayriyeten oyun oynamıyorum beceremiyorumda zaten
Olay sen değilsin burada...

Ve e-spor cuların çoğu 144Hz oynuyor... Ve bu işlemciler de CS de de valo da da 200+ sabit veriyor...

Bence 3060Ti olacağı çok belli çünkü piyasa uzun zamandır iyi fiyatta 3060Ti veya dengi yok. Yılbaşında VOK vardı. RTX 3060 olacağını sanmıyorum çünkü aşırı fazla rx 6600 var
Ağa 12k ya haqqus sistem aldım umarım aynı fiyata daha iyisini satmazlar

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Olay sen değilsin burada...

Ve e-spor cuların çoğu 144Hz oynuyor... Ve bu işlemciler de CS de de valo da da 200+ sabit veriyor...
dünya esportun etrafında dönmüyor ki şirketlerin umrunda bile değildir

dünya esportun etrafında dönmüyor ki şirketlerin umrunda bile değildir
Umrunda umrunda...

Şimdi sen işlemci üretiyorsun ve E-Spor oyunlarının çoğu işlemci ağırlıklı ... Bu adamların hitap ettikleri ağırlıklın olarak İşlemci ağırlıklı CS gibi oyunlar oynuyanlar ...

Onun dışında kimse Cyberpunk da çok FPS almak için işlemci yükseltmez... Neden? Bu tür oyunlar hikayeli ekran kartı ağırlıklı oyunlar...

Geri