Bluetooth adaptör 2 cihaz çalıştırır mı?

Reaksiyon skoru
62
Arkadaşlar bilgisayara takılı olan Bluetooth adaptöre gamepad bağlıyken aynı anda kablosuz kulaklık da bağlayabilir miyim? Yoksa aynı anda sadece 1 cihaz mı bağlanıyor?

• Beğen
Reaksiyonlar: BayZ
Galiba tek aygıt destekliyor aynı anda.

Edit: oluyormuş...

Son düzenleme:
bende merak ediyorum bu konuyu gamepad için varsa kullanan bilen +++

Aynı anda diye soruyor arkadaş. Yoksa eşleştirip sonradan bağlamakta sorun yok aynısını kullanıyorum bende.
1674731952469.png

aynı anda yazıyor zaten hocam

Arkadaşlar bilgisayara takılı olan Bluetooth adaptöre gamepad bağlıyken aynı anda kablosuz kulaklık da bağlayabilir miyim? Yoksa aynı anda sadece 1 cihaz mı bağlanıyor?
Ben macbook ta aynı anda 2 tane bağlayabiliyorum. Ama işletim sisteminden kaynaklı mı yoksa Bluetooth cihazından kaynaklı mı bilmiyorum

Yanlış yazmışlar. Ben bir diğer aygıtı seçince diğerini kesiyor. Zaten o kadar yüksek bir veri aktarımı yok BT tarafında.
anladım yanlış bilgilendirme o zaman ama aynı anda çalıştıran adaptörler var diye biliyorum

TP LINK UB500 var bende. Şimdi denedim hem şarkı dinleyip hem de bilgisayardan telefonuma fotoğraf falan atabiliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,946
Üyeler
186,697
Son üye
ahmet11
Geri