ronaldo123cr7
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
Arkadaşlar bilgisayara takılı olan Bluetooth adaptöre gamepad bağlıyken aynı anda kablosuz kulaklık da bağlayabilir miyim? Yoksa aynı anda sadece 1 cihaz mı bağlanıyor?
Aynı anda diye soruyor arkadaş. Yoksa eşleştirip sonradan bağlamakta sorun yok aynısını kullanıyorum bende.bluetooth alıcısının özelliklerini atar mısnız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.hepsiburada.com/tp-link-ub500-bluetooth-5-0-mini-usb-adaptor-pm-HBC0000125QH1 mesela bu 7 cihaza kadar destekliyor
Aynı anda diye soruyor arkadaş. Yoksa eşleştirip sonradan bağlamakta sorun yok aynısını kullanıyorum bende.
Yanlış yazmışlar. Ben bir diğer aygıtı seçince diğerini kesiyor. Zaten o kadar yüksek bir veri aktarımı yok BT tarafında.Alıntıyı görüntüle
aynı anda yazıyor zaten hocam
Ben macbook ta aynı anda 2 tane bağlayabiliyorum. Ama işletim sisteminden kaynaklı mı yoksa Bluetooth cihazından kaynaklı mı bilmiyorumArkadaşlar bilgisayara takılı olan Bluetooth adaptöre gamepad bağlıyken aynı anda kablosuz kulaklık da bağlayabilir miyim? Yoksa aynı anda sadece 1 cihaz mı bağlanıyor?
anladım yanlış bilgilendirme o zaman ama aynı anda çalıştıran adaptörler var diye biliyorumYanlış yazmışlar. Ben bir diğer aygıtı seçince diğerini kesiyor. Zaten o kadar yüksek bir veri aktarımı yok BT tarafında.
Az önce tekrar denedim oldu. Neye göre çalışıp çalışmıyor acabaanladım yanlış bilgilendirme o zaman ama aynı anda çalıştıran adaptörler var diye biliyorum
garipmişAz önce tekrar denedim oldu. Neye göre çalışıp çalışmıyor acaba![]()
TP LINK UB500 var bende. Şimdi denedim hem şarkı dinleyip hem de bilgisayardan telefonuma fotoğraf falan atabiliyorum.Arkadaşlar bilgisayara takılı olan Bluetooth adaptöre gamepad bağlıyken aynı anda kablosuz kulaklık da bağlayabilir miyim? Yoksa aynı anda sadece 1 cihaz mı bağlanıyor?
Acaba biri Xbox kolu biri ses için BT kulaklık olduğu için migaripmişD ama olmasına sevindim