36 Bin TL Telefon Önerisi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
516
Arkadaşlar bütçem daha fazlası değil aklımda Samsung flip z 4 var ama iPhone gibi değer kazan durumu var mı yada çok mu değer kaybeder ve kalitesi kamerası pili nasıldır pili 1 günü çıkarıyor mu yada başka alternatiflere mi bakayim yorumlarınızı bekliyorum.

Flip telefonlara önümüzdeki 5 yılda girmek biraz mantıksız bana göre. Ekran kalitesi olsun bataryası olsun şuanki normal telefonlarla pek kapışamaz. O bütçede Iphone almak veya yeni çıkacak olan Samsung S23'e bakılabilir. Ama unutma Iphone asla değer kaybetmez :)

14 Plus veya S22 Ultra.

14 Plus veya S22 Ultra.
S22 ultra bütçem yeter ama böyle flip z değişik geldi bana gözümde hoş geldi ama siz çok iyi değil sesini neyse 13 pro sıfır bulamaz mıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S23 Plus ve İphone 14 Plus arasından kriterlerinize göre seçim yapabilirsiniz.
14 Plus gereksiz pahalı ve çok büyük

Başka öneriniz var mı?

S22 ultra bütçem yeter ama böyle flip z değişik geldi bana gözümde hoş geldi ama siz çok iyi değil sesini neyse 13 pro sıfır bulamaz mıyım?

14 Plus gereksiz pahalı ve çok büyük

Başka öneriniz var mi?
2. El bulunur 0 Bulunmaz.

2. El bulunur 0 Bulunmaz.
2.el almak istemem.

41 tl alamam bütçem yetmez.

Birde z flip değil yanlış söylemişim z fold 4.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bütçem daha fazlası değil aklımda Samsung flip z 4 var ama iPhone gibi değer kazan durumu var mı yada çok mu değer kaybeder ve kalitesi kamerası pili nasıldır pili 1 günü çıkarıyor mu yada başka alternatiflere mi bakayim yorumlarınızı bekliyorum.
13 pro ve 14 bütçesine yaklaşamadı iseniz en mantıklı seçenek 12 pro'dur (büyük ekran sevmemenizi ve 36k sabit bütçeyi baz alarak yorumluyorum)

13 pro ve 14 bütçesine yaklaşamadı iseniz en mantıklı seçenek 12 pro'dur (büyük ekran sevmemenizi ve 36k sabit bütçeyi baz alarak yorumluyorum)
Extradan 512 GB bir telefon attığım. Ve lansman rengi ki çok iyi, 12 serisinden bir telefon almayı düşünüyorum bende.

Extradan 512 GB bir telefon attığım. Ve lansman rengi ki çok iyi, 12 serisinden bir telefon almayı düşünüyorum bende.
Sen telefon önerme knk.

14 Plus'u büyük ekranlı bulduğunu söylüyor. 14 önermedim çünkü 13'le aynı derecede. Ve 13 almak yerine 12 pro önerdim ki daha güzel bir seçim.
Neresi güzel bir seçim ? Neden 14 Yerine 12 Pro alınır ? 2X telefoto kamera için mi ? Mantıklı bir açıklama var mı ?
14 yerine 12 Pro alan kendini dolandırır sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,356
Üyeler
187,820
Son üye
Xfxbios
Geri