CelalTuzun
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
Arkadaşlar ben Diyarbakır'dayım bilgisayarım evde eve giremiyoruz şu an bilgisayarın düşmüş olma ihtimali çok yüksek bu ürünler garantiye giriyor mu ?
bildiğim kadarıyla girmiyor, deprem sigortası yaptırılıyor veya doğal afetti galiba 2 sinden biri tüm evi sigortalıyolar sonra içinde ne varsa karşılıyorlarArkadaşlar ben Diyarbakır'dayım bilgisayarım evde eve giremiyoruz şu an bilgisayarın düşmüş olma ihtimali çok yüksek bu ürünler garantiye giriyor mu ?
Ev sigortalı.İçindeki eşyaları da karşılıyorlar mı ?bildiğim kadarıyla girmiyor, deprem sigortası yaptırılıyor veya doğal afetti galiba 2 sinden biri tüm evi sigortalıyolar sonra içinde ne varsa karşılıyorlar
bir şekilde karşılarlar büyük ihtimal , geçmiş olsunArkadaşlar ben Diyarbakır'dayım bilgisayarım evde eve giremiyoruz şu an bilgisayarın düşmüş olma ihtimali çok yüksek bu ürünler garantiye giriyor mu ?
Teşekkürlerbir şekilde karşılarlar büyük ihtimal , geçmiş olsun
Aklınıza iyi gelmiş sigorta yaptırmak ilk defa duydum ben geçmiş olsunEv sigortalı.İçindeki eşyaları da karşılıyorlar mı ?
Dask deprem sigortası var ise karşılamaz sadece ev için o
Normal ev sigortası var o karşılar anca fatura vb vardır inş istiyorlar çünkü ve bu depremin üstüne sigorta şirketleri aylarca dönüş yapmakta güçlük çeker
Hepsinden önemlisi iyisiniz inşallah çok geçmiş olsun![]()
internetten araştırdığım kadarıyla konut sigortası eşyaları kapsıyor
Aklınıza iyi gelmiş sigorta yaptırmak ilk defa duydum ben geçmiş olsun
Çok şükür bir şey yok ne evde ne bilgisayarda sadece klavye ve mouse yere düşmüş sonra da sehpa üstüne düşmüş kırılmış klavye onun dışında bir şey yok Allah diğer illerdeki insanlara yardımcı olsun.bir şekilde karşılarlar büyük ihtimal , geçmiş olsun
Geçmiş olsun hocam.Çok şükür bir şey yok ne evde ne bilgisayarda sadece klavye ve mouse yere düşmüş sonra da sehpa üstüne düşmüş kırılmış klavye onun dışında bir şey yok Allah diğer illerdeki insanlara yardımcı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok şükür bir şey yok ne evde ne bilgisayarda sadece klavye ve mouse yere düşmüş sonra da sehpa üstüne düşmüş kırılmış klavye onun dışında bir şey yok Allah diğer illerdeki insanlara yardımcı olsun.
nasıl ilk defa duydun zorunlu zaten sigortaAklınıza iyi gelmiş sigorta yaptırmak ilk defa duydum ben geçmiş olsun
zorunlu değil sadece karda yıkılma gibi eve bağlantısı olan sundurma(çatı onlarıda kapsıyor)nasıl ilk defa duydun zorunlu zaten sigorta
Nasıl hocam öyle bişey yok bizim burdanasıl ilk defa duydun zorunlu zaten sigorta