Pny rtx 2060 tek fanlı ekran kartı alınır mı?

ms12

80+
Reaksiyon skoru
2
selamun aleyk
resim_2023-02-12_201546823.png
üm arkadaşlar bana sıfır pny marka rtx 2060 tek fanlı gddr6 192 bit ekran kartı düştü 3500 tl ye sıfır ürün alınır mı? sizce düşüncelerinizi bekliyorum

selamun aleykAlıntıyı görüntüleüm arkadaşlar bana sıfır pny marka rtx 2060 tek fanlı gddr6 192 bit ekran kartı düştü 3500 TL ye sıfır ürün alınır mı? sizce düşüncelerinizi bekliyorum
İlk defa duyuyorum soğutmasına ve performansını araştırmanızı öneririm ben ekran kartı aldığım zaman en az 20 fps ve inceleme videosu izliyorum

eğer kasan iyi hava alıyorsa ekran kartının kendi fan devrinide arttırıp kullanabilirsin bence.

çok üstün soğutma performansı bekleme 2. el çok az kullanılmış varsa bu fiyata msi asus al öbür türlü bu paraya alınır

selamun aleykAlıntıyı görüntüleüm arkadaşlar bana sıfır pny marka rtx 2060 tek fanlı gddr6 192 bit ekran kartı düştü 3500 TL ye sıfır ürün alınır mı? sizce düşüncelerinizi bekliyorum
Sıfır ise alınır bu fiyata kasanın hava akışı kötü değilse idare eder.

sıfır ürün suanda kullandıgım kasayı değiştiricem zaten alınır mı? onu öğrenmek istedm sadece
hava akışı güzel olan bi kasa alıcaksanız olabilir ancak gene msi ventus asus dual soğutması beklememeniz lazım

tek fanlı olduğu icin fazla beklemiyorum ama beklentimi karşılarmı onu düşünüyorum
kasanızın hava akışı önemli bende 6500xt var gowda 85 derece max gördüm oda 5 6 saat aralıksız oynadığımda

hava akışı güzel olan bi kasa alıcaksanız olabilir ancak gene msi ventus asus dual soğutması beklememeniz lazım
Ventusun soğutması iyi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasanızın hava akışı önemli bende 6500xt var gowda 85 derece max gördüm oda 5 6 saat aralıksız oynadığımda
Bendede 6500xt var da nası 85 derece gördün hangi model

Ventusun soğutması iyi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede 6500xt var da nası 85 derece gördün hangi model
sapphire pulse 1 seneyi geçik oldu üstüne god of warda yüksek ayarlarda oynuyodum 5 6 saat falan aralıksız sistem zorlanmıştı normal 10 dklık bi furmarkta 62 max

Geri