emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
Herkese merhabalar ben Lehim seti arıyorum da ısısı güzel bir lehim seti istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
Konu dışı ama lehim yapmaktan nefret ediyorumHerkese merhabalar ben Lehim seti arıyorum da ısısı güzel bir lehim seti istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
ne yalan söyleyeyim bende çok sevmiyorum bi ısınmıyor havya ve yanlış yapınca da düzeltmesi bile ayrı dert ama bende öğrenmek istediğim için ve projeler yapmak istediğim için almak istedimKonu dışı ama lehim yapmaktan nefret ediyorum
bütçe nedirHerkese merhabalar ben Lehim seti arıyorum da ısısı güzel bir lehim seti istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
market.samm.com
güzelmiş bu nasıldır?bütçe nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunları kullanıyorum teli dedemden aldım![]()
ZD-192 Lehim Pompası | SAMM Market
ZD-192 Lehim Pompası ürününü Lehimleme Ekipmanları kategorisinden uygun fiyat, aynı gün kargo ve hızlı teslimat avantajıyla SAMM Market’ten hemen sipariş verebilirsiniz.market.samm.com
kullanmadım
Kullandığın havya nasıl fotoğrafını atabilir misin ve güzel ısınıyor mukullanmadım
memnunum güzel ısınıyor ama ucu biraz fazla aşınmıştı ben alırken ucu 5tl idi şuan bilmiyoerumKullandığın havya nasıl fotoğrafını atabilir misin ve güzel ısınıyor mu
Hmm anladım havyayı kaç w almalıyım w si büyük olan daha mı çok ısınıyor?memnunum güzel ısınıyor ama ucu biraz fazla aşınmıştı ben alırken ucu 5tl idi şuan bilmiyoerum
40w bu yapicaginiz ise gore degisirHmm anladım havyayı kaç w almalıyım w si büyük olan daha mı çok ısınıyor?
mesela 60w olunca ne oluyor daha mı fazla ısınıyor onu anlamadım40w bu yapicaginiz ise gore degisir
evetmesela 60w olunca ne oluyor daha mı fazla ısınıyor onu anlamadım
Mesela bu havya 480 dereceye kadar çıkıyor ama 45w nasıl oluyor anlamadım https://www.perpaotomasyon.com/urun/class-936-isi-ayarli-45w-analog-havya-istasyonu