Neler Yeni

5000-5500 TL telefon önerisi

candkmci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Necdet Can Dokumacı
Bütçe
5500
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi 5500 TL'ye kadar telefon bakıyorum (0 olması önemli).

Çok fazla oyun oynayan biri değilim (oynarsam Clash of Clans tarzı oyunlar oynarım, fps/tps tarzı oyunları telefonda oynamıyorum). Önemli olan kamerasının iyi olması ve depolama alanında yüksek bir kapasite sunması gerekiyor.

Bu sebeplerle; aklımda "Redmi 10 2022"nin 128 GB depolama alanı 4 GB RAM olan modeli var, sizce bu fiyata mantıklı mı veya daha mantıklı önerileriniz var mı?

Teşekkürler.

Not: Şuan iPhone 5s kullanıyorum kamerası bu kadar olsa bile yeter, kameradan memnunum ama hafıza konusunda problem yaşıyorum.

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi 5500 TL'ye kadar telefon bakıyorum (0 olması önemli).

Çok fazla oyun oynayan biri değilim (oynarsam Clash of Clans tarzı oyunlar oynarım, fps/tps tarzı oyunları telefonda oynamıyorum). Önemli olan kamerasının iyi olması ve depolama alanında yüksek bir kapasite sunması gerekiyor.

Bu sebeplerle; aklımda "Redmi 10 2022"nin 128 GB depolama alanı 4 GB RAM olan modeli var, sizce bu fiyata mantıklı mı veya daha mantıklı önerileriniz var mı?

Teşekkürler.

Not: Şuan iPhone 5s kullanıyorum kamerası bu kadar olsa bile yeter, kameradan memnunum ama hafıza konusunda problem yaşıyorum.
Hocam Poco M3 Veya Omix X600 NFC

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

QWuiet

80+ Bronze

Teşekkürler.

Redmi Note 9 pro, Mi Note 10 lite (2. El)
Poco M3, iPhone Se(2. El 2. Jenerasyon)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,748
İsim
Diyarhan
Omix x600 (6gb) , gm 22 plus , tecno pova neo2 alabilirsiniz.
Omix diğerlerine göre çok daha mantıklı. Techno pova zaten o çözünürlük ile japon provası gibidir. Omix i nfc li alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaçak olur mu yoksa tr 0 şart mı?

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
C.S.
Omix ile ilgili bir şey söyleyeim:
Eskiden 2160x1440 çözünürlükte takılıyorken, gelen güncelleme ile yüksek çözünürlüklü videolarda artık takılmıyor. Tabi telin ekranı 2k falan değil ama işlemcisi iyi olmasına rağmen takılıyorum, onu gidermişler. Kamera ile ilgili yenilik yaptık falan diyor omix ( bu arada instagram sayfasında güncelleme ile ilgili bilgi paylaşıyorlar) ama ben değişiklik farketmedim. Yalnız animasyonları kapatın, cihaz uçuşa geçiyor resmen. Arayüz biraz hantal, halen hantallığını gidere edin. İlk aldığımdan daha iyi bir hale geldi ama bir nova launcher değil. Animasyonları kapatırsanız, cihaz çok iyi bir hal alır. Zaten animasyon dediği de, ana sayfada, sayfa geçişlerinde kitap gibi kaydırmak, küp gibi kaydırmak gibi abu sabuk özellikler. Hiç gerek yok.
Omix diğerlerine göre çok daha mantıklı. Techno pova zaten o çözünürlük ile japon provası gibidir. Omix i nfc li alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaçak olur mu yoksa tr 0 şart mı?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,086,103
Üyeler