Freedos laptop windows

ch1m

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba. Freedos bilgisayar aldım laptopun kendi sitesindeki güncel sürücüler(ekran kartı,işlemci,batarya vs.) sadece win11 uyumlu.Ben aldığımda bilgisayarcı crack win10 kurdu ve sürücüleri kendi yükledi.Ben bilgisayardan çok anlamıyorum herhangi bir problem olur mu. win11 sürücüleri win10 a kurulur mu ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba. Freedos bilgisayar aldım laptopun kendi sitesindeki güncel sürücüler(ekran kartı,işlemci,batarya vs.) sadece win11 uyumlu.Ben aldığımda bilgisayarcı crack win10 kurdu ve sürücüleri kendi yükledi.Ben bilgisayardan çok anlamıyorum herhangi bir problem olur mu. win11 sürücüleri win10 a kurulur mu ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sitede öyle yazdığına bakma uyumlu oluyor w11 w10 farketmez.

Sitede öyle yazdığına bakma uyumlu oluyor w11 w10 farketmez.
Aygıt yöneticisinde Böyle ünlem işaretleri var neden olabilir acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde sürücülerimin güncel olup olmadigini nasıl anlayabilirim

Sürücün güncel olmayabilir, laptop modelini atar mısın bir bakayım.

Ünlem işareti olanlara tıklayıp sürücüyü güncelleştire basarsan windows update ile birçoğunu bulacaktır. Bulamadıklarını cihazın kendi sitesinin support bölümünden indirip kurabilirsin.

Asus rog strix g15(2022) hf265

Ünlem işareti olanlara tıklayıp sürücüyü güncelleştire basarsan windows update ile birçoğunu bulacaktır. Bulamadıklarını cihazın kendi sitesinin support bölümünden indirip kurabilirsin.
Bilinmeyen aygıt diyor ve yukleyemiyor Windows update

Asus rog strix g15(2022) hf265

Bilinmeyen aygıt diyor ve yukleyemiyor Windows update
Google a Asus support yazıp sürücüler kısmından bulunamayan driverları tek tek indirebilirsin. Örneğin kablolu interneti görmüyor ise "ethernet controller" gibisinden bir driver vardı. Onu indirip kurabilirsin

Google a Asus support yazıp sürücüler kısmından bulunamayan driverları tek tek indirebilirsin. Örneğin kablolu interneti görmüyor ise "ethernet controller" gibisinden bir driver vardı. Onu indirip kurabilirsin
işte bilinmeyen aygıt dediği için hangıs sürücüyü indirmem gerrektiğini bilmiyorum

işte bilinmeyen aygıt dediği için hangıs sürücüyü indirmem gerrektiğini bilmiyorum
Driver booster diye bir program var cihazdaki tüm driverları bulup kuruyor otomatik olarak. Şahsen pek önermem ama istersen deneyebilirsin.

birde PCI Encryption/Decryption denetleyicisinde ünlem işareti var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,104
Üyeler
197,619
Son üye
Scorpion_zero
Geri