Ama bu fiyatta rakibi yokKıral gigabat zaten tr5k ayrıca biraz daha ekleyip msı b650p alınıyor öyle 7 8 klık boardlaea kafa tutacak bir olay yok yani![]()
Olur öyle bak koskoca Amazon ddr4 am5 yazıyor8 demedim 6 7 dedim![]()
Onu bilemeyiz kağıt üzerinden bakıyoruz olaya donanım arşivi olmak lazım onun içinBöyle bi tane b550 var gigabyte'ın, şekli güzel duruyor kaliteli gözüküyor fakat chipsetleri çok kötü diyorlardı
6-7 liklere *** kafa tutarGamin x serisi için güzel bir anakart bence de bu fiyata tr de sadece gibayte b650 var o da çok giriş seviye 6 7 binlik kartlara kafa tutar bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6400
![]()
B650 GAMING X AX (rev. 1.0/1.1/1.2) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform fo...www.gigabyte.com
b550m ds3hBöyle bi tane b550 var gigabyte'ın, şekli güzel duruyor kaliteli gözüküyor fakat chipsetleri çok kötü diyorlardı
Kart güzel aga bu fiyata alınır vel hasıl türkiyede asusun giriş seviye bir kartı var 5000 bün 6 binliklerde eh işte ona nazaran bu kartı alsam kar ettiğimi düşünürüm şahsenOlur öyle bak koskoca Amazon ddr4 am5 yazıyor![]()
anladım abicim ddr4 am5 elbette neden olmasın değilmi sıcak fırsat konus bu hemen paylşasılmalı kesinlikle. turkıyede ddr5 anakart yerıne yurtdıısndan 1100 tl daha fazla ödeyerek ddr4 anakart (yanlıs ürün) alınmalı kesinlikleAM5 DDR4 anakart çıkmış la
Gigabyte MB GBT AMD AM5 B650 GAMING X AX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Gigabyte MB GBT AMD AM5 B650 GAMING X AX : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Tr fiyatı 5k bu fiyata sadece dsh3 alınıyor trden ona göre karar versin işte4k iyi fiyat mı şimdi arkadaş almayı düşünüyor
Evtanladım abicim ddr4 am5 elbette neden olmasın değilmi sıcak fırsat konus bu hemen paylşasılmalı kesinlikle. turkıyede ddr5 anakart yerıne yurtdıısndan 1100 TL daha fazla ödeyerek ddr4 anakart (yanlıs ürün) alınmalı kesinlikle
Bu fiyata ATX B650 yok4k iyi fiyat mı şimdi arkadaş almayı düşünüyor
Bu ATX verisyonTr fiyatı 5k bu fiyata sadece dsh3 alınıyor trden ona göre karar versin işte
Ddr5DDR5 bu değil mi kesin olarak