1500 TL psu'lu kasa önerisi

soğutması iyi mi?
Kasa mesh zaten fiyatına göre iyidir ama egzoz fanı eklemek gerek

Kasa mesh zaten fiyatına göre iyidir ama egzoz fanı eklemek gerek

bu psu ve kasayı buldum. egzoz fanıyla aynı fiyatlar. sizce iyi midir? attığınız kasanın tasarımı hoşuma gitmedi.

bu psu ve kasayı buldum. egzoz fanıyla aynı fiyatlar. sizce iyi midir? attığınız kasanın tasarımı hoşuma gitmedi.
Bu kasa daha iyi olur da neredeyse 2K oluyor oraya kadar çıkabileceğinizi söyleseydiniz ya

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar çıkamazsaınz o kasa ve psu iyi

Bu kasa daha iyi olur da neredeyse 2K oluyor oraya kadar çıkabileceğinizi söyleseydiniz ya

bu gametech kasa deep cool kasadan iyi mi? tasarımı hoşuma gitti çünkü.

bu gametech kasa deep cool kasadan iyi mi? tasarımı hoşuma gitti çünkü.
DEEPCOOL da ön panel de tam fanları önünü "nedense" kapatmışlar, anlam veremedim ben buna... Ve bu yüzden de kasanın hava akışı sıkıntıya girer gametech kasa daha iyi olacaktır... Ama benim attığım kombinasyonda PSU çok çok iyi ileride upgrade falan yaparsan işini çokça görür...

DEEPCOOL da ön panel de tam fanları önünü "nedense" kapatmışlar, anlam veremedim ben buna... Ve bu yüzden de kasanın hava akışı sıkıntıya girer gametech kasa daha iyi olacaktır... Ama benim attığım kombinasyonda PSU çok çok iyi ileride upgrade falan yaparsan işini çokça görür...
işlemcim İ5 9400F. en fazla 2060 çıkabileceğimden dolayı yüksek bir psu'ya ihtiyacım yok. bir arkadaştan 1070 alacağım olmazsa 1060 6 gb alacağım. 550 watt işimi çok rahat görür

bu kasada 7 tane fan kapasitesi varmış. hepsini doldursam avantajıma olur mu?

işlemcim İ5 9400F. en fazla 2060 çıkabileceğimden dolayı yüksek bir psu'ya ihtiyacım yok. bir arkadaştan 1070 alacağım olmazsa 1060 6 gb alacağım. 550 watt işimi çok rahat görür

O zaman

Olmaz, Öne 3 FAN+Egzoz fanı zaten kasada yeterlidir üste fan takmak sana ekstra hava akışı falan sağlamaz...

sisteme zarar vermeyecek iyi psu markaları nelerdir?

Dostum bende yavaştan sistem toplamak istiyorum bu kasa sence ideal midir başta apu sistem toplayıp ileride ekran kartı takmak istiyorum nasıl yapabilirim sence

Geri