fgoren
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 610
Monitör linki fiyat olarak uygun lenovo g24-20ye göre 1000₺ üzerinde bir fiyat avantajı var
eski monitörüm... va panel ama hiç üzmedi beniMonitör linki fiyat olarak uygun lenovo g24-20ye göre 1000₺ üzerinde bir fiyat avantajı var
gıgabyte gıgabyte g24f-2 indirimde yakalamıştım 180 hz ve ıps geçmek içinYeni monitörünüz ne hocam neden değiştirdiniz
Olmaz hocam4ms 1ms arasındaki fark nedir? 2.monitor olarak almayı planlıyorum. video izlerken ses gecikmesi, fare ile bir şeylere tıklarken gecikme oluyor mu? tecrübe eden arkadaşlar yazabilir mi rica etsem?
İkinci monitör olarak hiç sıkıntı olmaz4ms 1ms arasındaki fark nedir? 2.monitor olarak almayı planlıyorum. video izlerken ses gecikmesi, fare ile bir şeylere tıklarken gecikme oluyor mu? tecrübe eden arkadaşlar yazabilir mi rica etsem?
4ms ile 1ms farkını anlayabilen F16 pilotudur hocam4ms 1ms arasındaki fark nedir? 2.monitor olarak almayı planlıyorum. video izlerken ses gecikmesi, fare ile bir şeylere tıklarken gecikme oluyor mu? tecrübe eden arkadaşlar yazabilir mi rica etsem?
Nays uygulamasındaki kart bilgilerini giriyorsun öyle alıyorsunNays kartım var indirimli nasıl alacağım?
Griden griye geçişte 1ms veya 4 ms. pixel kırmızıdan yeşile dönerken 1ms de değişmiyor tabii ki. iyi bir ips 6-8 ms civarı olur 3-6 ms arası çok iyidir. Bu fiyatlardaki Va'lar +10ms olur oyunlarda ghosting hissedersin ama 2. monitör olarak fiyatına göre alınabilir4ms 1ms arasındaki fark nedir? 2.monitor olarak almayı planlıyorum. video izlerken ses gecikmesi, fare ile bir şeylere tıklarken gecikme oluyor mu? tecrübe eden arkadaşlar yazabilir mi rica etsem?