ZaneYugi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 617
4200 Amazon da görsem almıştım o zamanBende amazonda fiyat farkı sözü var 4.200 e alabiliyorumda. 240hz düser diye almadım daha .

4200 Amazon da görsem almıştım o zamanBende amazonda fiyat farkı sözü var 4.200 e alabiliyorumda. 240hz düser diye almadım daha .
Bunun yerine Gaming.gen.tr de 6700 XT R5 5600 olan var ona bakın.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
İndirim başlığı altında yapsın o zaman bunu. Black friday tarzı bir şey bekliyor insan. EFSANNEEE , doğum günü vs yazınca? 50 100 300 400 tl indirim kendimiz yıl içinde de yakalayabiliyoruz sonuçta. İndirim var mı var bazılarında ama efsaneden uzak kestane indirim.Millet buraya piyasa göre ucuz olan ürünleri atıyor. Siz indirim yok. Önce bindim sonra indirim. Çöp indirmler yazıyosunuz. 500 liralık mausr 400 TL 4100lül PSU 3700tl hazır sistemler ucuz. Gigabat monitör düşmüş. Bedava olmasıno falan bekliyorsunuz herhalde.
S olmayanı kullanmadım ama hoparlör‚renkleri‚ parlaklığı falan baya hoş. G24-F2 gözüme çok kötü gelmişti direk iade ettim. Benq olanıda ölü pikselden iade etmiştim. 6k da verilmez ama iyi monitör 2510s.4200 Amazon da görsem almıştım o zamanveya öyle şansım olsaydı. cidden iyi monitör 2.versiyon 2510 ilk versiyondan paneli daha kötü ama 144 yerine 165hz bir tek. yine de çoğu monitörden iyi. Hoparlörleri de ayrı iyi.
ürün bakana kadar stok bittibuda süper ibrahim kardeşim![]()
hangi klavyeKulaklığı bende aldım ama klavyeyi önermem, Önceden kullandığım için söylüyorum bir süre sonra tuşları siliniyor ve ışıklandırması çok zayıf. Hatta ışıklandırmayı kapatırsanız tuşların üzerinde ki baskılar okunmuyor bile.
hangi klavye
k1 i alamadım istanbulda olsam koşarak gidip alırdımtuf klavye ve void elite için çok düşündüm ama almadım heryer kulaklık doluyor. Paramı hazır sistem için biriktireyim en iyisi...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
ASUS TUF GAMING RA04 K1 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM
ASUS TUF GAMING RA04 K1 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RA04 TUF GAMING K1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com