Kilo almak istiyorum.

Reaksiyon skoru
1,129
Yaşım 14 boy 1. 78 kilo 53 boya göre kilo çok az neredeyse kilolu bir insanın yediği yemekten daha fazlasını yiyorum ama kilo alamıyorum heryerim kemik böyle obez de olmak istemiyorum ama en azından böyle tombullaşmak istiyorum e az bi 65 kilo 70 kilo olmam lazım nasıl olucam

Yaşım 14 boy 1. 78 kilo 53 boya göre kilo çok az neredeyse kilolu bir insanın yediği yemekten daha fazlasını yiyorum ama kilo alamıyorum heryerim kemik böyle obez de olmak istemiyorum ama en azından böyle tombullaşmak istiyorum e az bi 65 kilo 70 kilo olmam lazım nasıl olucam
Bende çok fazla yememe rağmen kilo alamıyorum. Biraz can sıkıcı bir durum.

Çok sıkıcı bir de şuna çok sinirleniyorum her gören niye bu kadar zayıfsın yemek ye kemiklerin sayılıyor falan diyo sinirleniyorum
Aynı şeyleri yaklaşık ~10 yaşımdan beri yaşıyorum. İnsanlar az yediğimi fln sanıyor. Seni çok iyi anlıyorum.

Metabolizmanız çok hızlı çalışıyor. Benim gibi zor kilo verebilen biri için hızlı metobolizma çok işe yarardı ama benimde metobolizma yavaş çalışıyor. Genç olduğunuz için sisteminizin hızlı çalışması normal, belirli bir yaştan sonrada kilo vermeye çalışacaksınız emin olun. Doktor yardımı alın şu an ki durum için.

23 yaş 1,84boy 65kiloyum yediklerimi hızlı yakıyorum senin gibi o kadar dert etmene gerek yok
Spora başlarsa oradaki programlarla bi nebze kilo alabilirsin sanırım

24 yasinda arkadasim var 47 kilo zamanla alirsin bence bi sikintin yoksa

Beslenme programı yap, aç kalmamaya dikkat et, uyumadan önce bir şeyler atıştır, çerez ye süt ürünleri tüket üstüne spor yap alırsın

Abur cubur ye her gün öküz gibi alıyor musun almıyor musun bakalım bizde vermeye çalışıyoruz burda

Ailenle konuş diyetisyene git kilo almak istiyorum de Verdiği diyeti uygula

Geri