Kilo almak istiyorum.

Yaşım 14 boy 1. 78 kilo 53 boya göre kilo çok az neredeyse kilolu bir insanın yediği yemekten daha fazlasını yiyorum ama kilo alamıyorum heryerim kemik böyle obez de olmak istemiyorum ama en azından böyle tombullaşmak istiyorum e az bi 65 kilo 70 kilo olmam lazım nasıl olucam
Yemeğini bilgisayar başında ye kahvaltıyı bile, 3 öğün + ara öğünler kullan, zayıf olmak senin suçun illa yemek yiyerek kilo alacağım diye bir şey yok spor salonuna gidebilirsin?

ye iç yat derken işte saglık ye saglık iç saglıklı yat direk sonuç bekleme anlamında
yemeği yedikten hemen sonra yatmak çok sağlıksız genç yaşta tahtalı köye gidersiniz bu taktiği sumo güreşçileri uyguluyor zaten o yüzden bu kadar erken gidiyorlar

bende senin yaşında aynı boy kilodaydım zamanla düzeldi

Yemeğini bilgisayar başında ye kahvaltıyı bile, 3 öğün + ara öğünler kullan, zayıf olmak senin suçun illa yemek yiyerek kilo alacağım diye bir şey yok spor salonuna gidebilirsin?
Yemeğimi bilgisayar başında yiyemem çünkü annem kızar zaten tüm gün bilgisayardasın yemeği demi orda yiceksin der

Yemeğimi bilgisayar başında yiyemem çünkü annem kızar zaten tüm gün bilgisayardasın yemeği demi orda yiceksin der
bilgisayar başında yemek yemene kızan bir aile çok haklıdır, o zaman gym'e git çok ağırlık kaldırmadan hocanın sana kilo alman için vereceği planı yerine getir.

Yaşım 14 boy 1. 78 kilo 53 boya göre kilo çok az neredeyse kilolu bir insanın yediği yemekten daha fazlasını yiyorum ama kilo alamıyorum heryerim kemik böyle obez de olmak istemiyorum ama en azından böyle tombullaşmak istiyorum e az bi 65 kilo 70 kilo olmam lazım nasıl olucam
Yulaflı meyveli shakeler yap kanka 1000 kalori oluyo ufacık bi içecekte

Yediğinden fazla kalori yakıyo olabilirsin

yaşamayan bilemez gerçekten kendini çaresiz hissettiriyor. bi dönem her gün pilav makarna yiyerek kilo almıştım ama yemeyi bırakınca geri verdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,758
Üyeler
194,618
Son üye
OnurTheUnique
Geri