Yemeğini bilgisayar başında ye kahvaltıyı bile, 3 öğün + ara öğünler kullan, zayıf olmak senin suçun illa yemek yiyerek kilo alacağım diye bir şey yok spor salonuna gidebilirsin?Yaşım 14 boy 1. 78 kilo 53 boya göre kilo çok az neredeyse kilolu bir insanın yediği yemekten daha fazlasını yiyorum ama kilo alamıyorum heryerim kemik böyle obez de olmak istemiyorum ama en azından böyle tombullaşmak istiyorum e az bi 65 kilo 70 kilo olmam lazım nasıl olucam
yemeği yedikten hemen sonra yatmak çok sağlıksız genç yaşta tahtalı köye gidersiniz bu taktiği sumo güreşçileri uyguluyor zaten o yüzden bu kadar erken gidiyorlarye iç yat derken işte saglık ye saglık iç saglıklı yat direk sonuç bekleme anlamında
Yemeğimi bilgisayar başında yiyemem çünkü annem kızar zaten tüm gün bilgisayardasın yemeği demi orda yiceksin derYemeğini bilgisayar başında ye kahvaltıyı bile, 3 öğün + ara öğünler kullan, zayıf olmak senin suçun illa yemek yiyerek kilo alacağım diye bir şey yok spor salonuna gidebilirsin?
bilgisayar başında yemek yemene kızan bir aile çok haklıdır, o zaman gym'e git çok ağırlık kaldırmadan hocanın sana kilo alman için vereceği planı yerine getir.Yemeğimi bilgisayar başında yiyemem çünkü annem kızar zaten tüm gün bilgisayardasın yemeği demi orda yiceksin der
Yaşım küçük kalmazmı gym içinbilgisayar başında yemek yemene kızan bir aile çok haklıdır, o zaman gym'e git çok ağırlık kaldırmadan hocanın sana kilo alman için vereceği planı yerine getir.
Çok ağırlık kaldırmadan dediğim gibi gidersen illa sana yardımcı olacak birileri vardır oradaki hocalar yardım eder sana. Boyunda kötü değil sırıtmazsın.Yaşım küçük kalmazmı gym için
Yulaflı meyveli shakeler yap kanka 1000 kalori oluyo ufacık bi içecekteYaşım 14 boy 1. 78 kilo 53 boya göre kilo çok az neredeyse kilolu bir insanın yediği yemekten daha fazlasını yiyorum ama kilo alamıyorum heryerim kemik böyle obez de olmak istemiyorum ama en azından böyle tombullaşmak istiyorum e az bi 65 kilo 70 kilo olmam lazım nasıl olucam
Yediğinden fazla kalori yakıyo olabilirsinYaşım 14 boy 1. 78 kilo 53 boya göre kilo çok az neredeyse kilolu bir insanın yediği yemekten daha fazlasını yiyorum ama kilo alamıyorum heryerim kemik böyle obez de olmak istemiyorum ama en azından böyle tombullaşmak istiyorum e az bi 65 kilo 70 kilo olmam lazım nasıl olucam
36.5 1.55mi24 yasinda arkadasim var 47 kilo zamanla alirsin bence bi sikintin yoksa
46 1.8336.5 1.55mi