Rival 3'ten SS Sensei Ten'e geçmek mantıklı mı?

Nega

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
402
Sensei Ten şu an trendyolda 470 tl, tipi hoşuma gidiyor çok. Şu an rival 3 kullanıyorum geçmeye değer mi?

sensei'nin fiyatı uygun gelmişti

aynı soruyu ben de kendime çok sordum. bu başlık resmen iç sesim olmuş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

neden hocam peki sebepleri nelerdir ve bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?
evet bende merak ediyorum sebebini

evet bende merak ediyorum sebebini
bugün elime sensei ten mouse geçti ve benim düşüncem kesinlikle rival 3ten daha iyi. benim ellerim biraz büyük olduğu için rival 3 küçük geliyodu. sensei ten mat kaplama daha güzel tutuş sağlıyo. bence siz de geçin hocam

sadece rival 3ten biraz daha ağır ama ağır olması benim daha hoşuma gidiyo

bugün elime sensei ten mouse geçti ve benim düşüncem kesinlikle rival 3ten daha iyi. benim ellerim biraz büyük olduğu için rival 3 küçük geliyodu. sensei ten mat kaplama daha güzel tutuş sağlıyo. bence siz de geçin hocam

sadece rival 3ten biraz daha ağır ama ağır olması benim daha hoşuma gidiyo
Cevabın için teşekkürler, fiyatı 600 küsüre yükselmiş bu yüzden bu fiyatta hyperx haste daha mantıklı geliyor

Cevabın için teşekkürler, fiyatı 600 küsüre yükselmiş bu yüzden bu fiyatta hyperx haste daha mantıklı geliyor
Bende aynı soruyu sormuştum kendime. Sonra rival 3 abime vermiştim 599tl ye almıştım sensei teni. Çok güzel. Dokunuşu tıklanışı benim çok hoşuma gitti. Bir de eline alınca bir ağırlığı var yani. Oturaklı. Ben çok beğendim yani. Sensörü zaten müthiş bir şey. Alınır bence.

Bende aynı soruyu sormuştum kendime. Sonra rival 3 abime vermiştim 599tl ye almıştım sensei teni. Çok güzel. Dokunuşu tıklanışı benim çok hoşuma gitti. Bir de eline alınca bir ağırlığı var yani. Oturaklı. Ben çok beğendim yani. Sensörü zaten müthiş bir şey. Alınır bence.
fiyatı tekrar gerilerse düşünürüm o zaman, sağ ol

Geri