❌İndirim Bitti! PowerColor Red Devil RX 6700 XT - 7.999 TL

Şuan 2k da oynayamam da 1080p de r5 5600 alana kadar çok zorlar mı beni ? valo-cs go tarzı oyunlarda
yok hocam zorlamaz oyunlar ama yeni ekran kartının çokda bi faydasını görmezsin o oyunlar işlemci kullandığı için ekran kartı kullanımı baya düşücek. kullanıma bi sorun yaratıcağını sanmıyorum sadece işlemci ısısı biraz daha yükselir o kadar

fiyati o kadar iyi değil ki 7 k olsa neysede piyasa fiyatıyla aynı sayılır n11de kupon ile daha uyguna gelebilir.

fiyati o kadar iyi değil ki 7 k olsa neysede piyasa fiyatıyla aynı sayılır n11de kupon ile daha uyguna gelebilir.
O zaman bul paylaşalım dostum. Aynı model olacak ama, xfx falan değil.

n11 ve amazon arasında kalsam tabii ki amazonu tercih derim satıcıların ikiside bilinmiyor daha ucuzada gelmiyor yani dediğinin elle tutulur hiç bir tarafı yok
Zaten stok bitti an itibariyle. Almak isteyenler arkadaşın linkten faydalanabilir.

tabikide amazon. beni anlayan anladı zaten

Bedava

Kartın sıfır geldiğini nasıl anlayacağız beyler ? güvenlik etiketi vs filan mı garanti olayı sorgulama filan bilen var mı

Kartın sıfır geldiğini nasıl anlayacağız beyler ? güvenlik etiketi vs filan mı garanti olayı sorgulama filan bilen var mı
kartın kutusunda ve içindeki poşette 0 bandrol bandı olur, ekran kartının üstünde jelatinler olur, kutunun arkasında seri no ile garantisine bakarsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hangi firmanın garanti aldığı ya seri no kısmında yada kutunun içinde kitapçıkla koyuyolar. mesela benimki endeks bilişim, yazınca direk çıkıyor zaten. powercolor distribütörüde genelde gamegaraj oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,487
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri