BlackShark v2 2000 tl ye değer mi ?

Realtek® ALC 887 ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sinerjiden fln 1k ama mediamark fln 1200

Sinerjiden fln 1k ama mediamark fln 1200
v2x in içinde ses kartı olmadığı için senin kendi ses kartını kullanıyor ve benim ses kartımın pek yeterli olduğunu düşünmüyorum
ve ses kartım Realtek® ALC 887

Bu konuda bilgili değilim. :[

V2 neden 2k iken v2 x 1200?

Bu konuda bilgili değilim. :[

V2 neden 2k iken v2 x 1200?
v2 de ses kartı varken v2x de ses kartı yok tamamen sizin anakartınızın ses kartını kullanıyor.

ben blackshark v2yi tercih ettim ama geçen aldırdığım bir arkadaşım da cloud 2 yi daha çok beğendim artık şansıma kişiye göre değişiyo mu bilmiyorum :D
galiba bende bir sıkıntı var çünkü hepsi burada da razer shop da 1 tane razer black shark v2 var o da bu

bunun fiyatı da 4000 tl

V2 ile v2 x arasındaki fark ; ses kartı, kulak pedi v2 kumaş kafa kısmı kumaş, mikrofonu çıkartılıyor, v2x kulak pedi deri her yeri deri mikrofon çıkmıyor. Aralarında 500 TL fln fark var zaten. Razer shop takip ediyorsunuz alıyorsunuz 1589 TL'ye.

V2 ile v2 x arasındaki fark ; ses kartı, kulak pedi v2 kumaş kafa kısmı kumaş, mikrofonu çıkartılıyor, v2x kulak pedi deri her yeri deri mikrofon çıkmıyor. Aralarında 500 TL fln fark var zaten. Razer shop takip ediyorsunuz alıyorsunuz 1589 TL'ye.
kanka lütfen bana link at 20 dk dır 1600 tl olan versiyonunu bulamadım en fazla 4000 tl olan bu var

Bu özel versiyonu yeşil renk. Sana link atıcam burada her ay sadece 2 3 saatliğine 1589 TL'ye düşüyor.

Bu özel versiyonu yeşil renk. Sana link atıcam burada her ay sadece 2 3 saatliğine 1589 TL'ye düşüyor.

Fotoda v2x var lakin burası. Şuan 2.2k arası lakin arada 1589 TL oluyor.

v2 de ses kartı varken v2x de ses kartı yok tamamen sizin anakartınızın ses kartını kullanıyor.

galiba bende bir sıkıntı var çünkü hepsi burada da razer shop da 1 tane razer black shark v2 var o da bu

bunun fiyatı da 4000 TL
hocam yazdığımı düzgün okursan şu an indirimde demedim ara ara geliyor dedim

Geri