❌İndirim Bitti! PowerColor Red Devil RX 6700 XT - 7.999 TL

Satıcıya garanti durumunu sordum aldığım cevap : Sıfır 2 yıl Türkiye garantili ithalatçı garantili. Bizim ithal ettiğimiz ürün.

Ne diyorsunuz beyler ?

İthalatçı garantili demiş, biz ithal ediyoruz demiş. Yani garantisi biziz diyor, bir şey olursa bize getireceksin demeye getirmiş. Buna da artık ne kadar garanti denirse.

İthalatçı garantili demiş, biz ithal ediyoruz demiş. Yani garantisi biziz diyor, bir şey olursa bize getireceksin demeye getirmiş. Buna da artık ne kadar garanti denirse.
uzun lafın kısası alınmaz yani ben onun garantisine guvenemem hiç kusura bakmasın :)

Evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Garantisi firmamız tarafından sağlanmaktadır. :) yani MAT PC garantisi :)) alınmaya değmez vazgeçtim almaktan
Önceki yorumlarda belirtmiştim, dediğim gibi sonuçlanmış :) Bunlar diyor ki garanti benim merak etme :D 2.elin farklı versiyonu. Ben de satayım kart o zaman garanti benim diyeyim. Ucuz olmasının nedeni bu :)

Önceki yorumlarda belirtmiştim, dediğim gibi sonuçlanmış :) Bunlar diyor ki garanti benim merak etme :D 2.elin farklı versiyonu. Ben de satayım kart o zaman garanti benim diyeyim. Ucuz olmasının nedeni bu :)
Aynen öyle hocam onun için sipariş geçmedim emin olmak için küçücük bir dükkanları var ne bileyim ben kapatıp gitmeyeceklerini ne gerek var sıfır parası vermeye

Aynen öyle hocam onun için sipariş geçmedim emin olmak için küçücük bir dükkanları var ne bileyim ben kapatıp gitmeyeceklerini ne gerek var sıfır parası vermeye
Peki bu kartı orjinal garantili satan yok mu? Üretimden mi kalkmış bu kart?

Geri