Yardım S23 - iPhone 13 - 13 mini - İphone 14 yada Diğer

Seçim

• Oy kullanan toplam üye
    204
Batarya kullanım grafiğini paylaşır mısın.
Bir de instagramda, wp de foto paylaşınca nasıl oluyor. Renkleri kaliteyi bozuyor mu ? Kamera uygulaması ile aynı mı gözüküyor yoksa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani 5 yıl güncelleme veriyor diye biliyorum s23
iphone da genelde 7 yıl. e 2 sene önce çıktı. İkisi de 2028 e kadar güncelleme alacak. İkisi de güncel kalacak diye düşünüyorum.
3.38Ghz işlemci ile 5 sene sonra kasmasını da düşünmüyorum zaten. Artık limitlere yaklaşıyorlar.

@şahin doğan
Aynen öyle. İki seçenek de gayet mantıklı iphone 13 ve s23 arasında çok büyük farklar olmayacaktır bence.

Bendede ip14 pro maX var aşırı iyi. Apple işini yapıyor asıl sen fanboyloğu bırak
pro max alamayacağım için bu biraz yanlış yerde tartışma oldu :D, 14 ile s23 ü kıyaslayabilirsiniz yada 13 daha iyi olacaktır.

pro max alamayacağım için bu biraz yanlış yerde tartışma oldu :D, 14 ile s23 ü kıyaslayabilirsiniz yada 13 daha iyi olacaktır.
İp güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen demedinmi 14 pro maç tan geçtim diye

Yerinde olsam 2. El ip 14 alırım ama 2. El istemezsen s23 al geç

Valla kardeşim pekte kafanı bunaltmadan iPhone al geç senelerce kullanırsın satmak istersende piyasada en çok para eden telefon paranda yetiyor zaten iPhone serisi en az 13 ve mini de olabilir al keyfine bak hayırlı olsun şimdiden

Valla kardeşim pekte kafanı bunaltmadan iPhone al geç senelerce kullanırsın satmak istersende piyasada en çok para eden telefon paranda yetiyor zaten iPhone serisi en az 13 ve mini de olabilir al keyfine bak hayırlı olsun şimdiden
13 serisi de 2 yıl önce çıktığı için üzmesinden endişe ediyorum sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845
Geri