Hocam tamamen psikolojik o.. Tamam iki telefonu yan yana koyunca ekran farkı çıkıyor ki batarya farkı da var, ama benim için önemli olan kısmı depolama alanıydı. Video işlemleri filan yapıyorum. İşlemci zaten ortada bataryada günde 1 kere şarj ediyorsam ediyorum ki orjinal şarjı ile 1 saatte filan tam kapasite oluyor. Tercihler isteklere göre değişir bu iyi şu iyi demek saçmalık olur. Kendi isteklerinize en uygun tercihi yine siz yapacaksınız. Ben sadece telefonun kötü yada iyi yönlerini belirtebilirim. Umarım iyi bir tercih yaparsınız..6.1 benim de psikolojik sınırım. Üstü çok yoruyor.
Psikolojik mi bilmiyorum, ama serçe parmağımın ağırlıktan ağrıdığını ve baş parmak ile ekranın her yerine yetişememek sıkıcı.Hocam tamamen psikolojik o.. Tamam iki telefonu yan yana koyunca ekran farkı çıkıyor ki batarya farkı da var,
İnşallah.Umarım iyi bir tercih yaparsınız
Ben vergi indirimi ile 15 almaya karar verdim.Ben de aynı karmaşada kaldım bu fiyatlara çıkınca insan karar vermek de daha zor oluyor eskiden telefoncuya giderdik hangisini beğenirsek onu alırdık. Ben de i14 s23 i14pro arasında kaldım. Abdden kayıt masrafı ile birlikte 28kya i14 pro alabiliyorum garantisiz olması falan düşündürüyor her an kararım değişiyor s23 fiyatına göre cidden cayır cayır bir telefon ve abd yorumlarını okuyorum abdde ikisi de 800 dolar olmasına rağmen s23ü iphone 14e tercih eden bir sürü insan var hatta i14proyla karşılaştırıp s23ü tercih edenler bile var. Kafam çok karışık yeni bilgiler falan edinirsen benle de paylaşırsan sevinirim
Hayırlı olsun diyelim o zamanS23 aldım lksgjasegkjlase Dolar 23 ü buldu. Samsung tr zam yapmadan kaptım s23ü
Hayirli olsun. En mantiklisi o.S23 aldım lksgjasegkjlase Dolar 23 ü buldu. Samsung tr zam yapmadan kaptım s23ü