Neler Yeni

Yardım S23 - iPhone 13 - 13 mini - İphone 14 yada Diğer

Seçim

• Oy kullanan toplam üye
    204

BabaVoss7

80+ Silver
s23 kullanıyorum ilk gün aldım . o sorun beni hiç etkilemedi ki bu bir sorun değil lens etkisidir. iphone dada var sadece onda yazılımsal olarak kamera değiştiriyor anlık. samsungun bunu yapması gerek sadece. hergün yüzlerce dosya çekmiyorsan bu bir sorun değil bence. ha çekiyorsanda bunu için uygulamalar var yada en basidi 3x ten çekiceksin. ben ios sevmiyorum. teknolojhi olarak her ürlü s23 daha üstün. arkadaşlarımda 14 ve 14 pro max var evet güzel telefonlar ama ekranları 120hz değil beinm içinm en önemli şey bu. kullanıcı olarakta en çok etkileyen şey bu bence. bariz yavaş geliyor göze 14ler. hoparlör dür ekrandır kameradır kıyasladım arkadaşla çoğu yönden daha iyiydi. 13 seçenek bile değil bence eskidi sayılır kim ne derse desin. isim olarak 13 bi kere. 2. el mevzusu bana saçma geliyor. telefonu alıyosam satmam kolay kolay o zaman ederinni bi anlamı yok. zaten daha iyisi varken daha alt düzey bir teknolojiye sırf ios diyte çok daha fazla para vermekte mantıklı değil benim için. al s23 bak keyfine alıpta pişma olan bir kişi gördüm oda apple fanboyuydu

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

şahin doğan

80+ Platinum
17 güncellemesi il x in fişi çekilecek. Yani 3 yıl ömrü kaldı diyebiliriz.
3 değil 4 sene güncelleme alacak ama bu ömür belirlemez. Bu sene XS, seneye 11, sonraki sene 12, sonraki sene 13 son güncellemesini alacak. düz mantık 4 yıl. Fakat bu düz mantık. Ben 11'in güncellemesini kolay kolay kesileceğini zannetmiyorum. 6S gibi.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
kolay kolay kesileceğini zannetmiyorum
para için kutudan kabloyu çıkarmayı planlayan adamlar bence çok güzel keser ip11 in fişini ldkgldlglelq, şaka bir yana işin ucu para olunca işler dönüyor. Bilemiyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Xiaomi 12T Pro da listeye dahil edilmeli bence. Gayet güzel duruyor. Tek sorunu biraz büyük :D

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Xiaomi 12T Pro da listeye dahil edilmeli bence. Gayet güzel duruyor. Tek sorunu biraz büyük :D
Ömrü 2 sene olacağı ve parası ona göre pahalı olduğu için tercih listemde değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1680772464624.png

Dün ile bugün arasındaki fark kapanmaya başlamış.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ömrü 2 sene olacağı ve parası ona göre pahalı olduğu için tercih listemde değil.
Ömre neden takıldın onu anlamadım. Android 14 alacaksa sıkıntı yok. 15 almasa hiçbir şey kaybetmeyeceksin muhtemelen. 14 major 15 minor update olacak muhtemelen zaten. 12 major 13 minordu çünkü.

Genelde 1 ana 1 makyaj gibi oluyor androidde. 12 ile 13 arasında çok fark yok mesela. İkisini de kullandım Android 13' ü resmi olarak almayan Note9S de bile. 14 beta bekliyorum hatta :D

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Ömre neden takıldın onu anlamadım.
Çünkü Mi 9 Lite aldım zamanında, hala elimde o var. Telefon performans olarak a34 ile eşdeğer. Ama a34 gibi performans vermiyor. Güncelleme bittikten sonra telefon saçmalamaya başladı. Tabi 4 sene önceki telefon ile günümüzü karşılaştırmak biraz saçma ama güncellemenin önemini paylaşmak istedim.

12 ile 13 arasında çok fark yok mesela.
Açıkçası uygulama geliştirdiğim için yeni gelecek bazı özelliklere ve desteğe ihtiyacım var.

Özetle güncellemeden çok çektim diyebilirim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Çünkü Mi 9 Lite aldım zamanında, hala elimde o var. Telefon performans olarak a34 ile eşdeğer. Ama a34 gibi performans vermiyor. Güncelleme bittikten sonra telefon saçmalamaya başladı. Tabi 4 sene önceki telefon ile günümüzü karşılaştırmak biraz saçma ama güncellemenin önemini paylaşmak istedim.

Açıkçası uygulama geliştirdiğim için yeni gelecek bazı özelliklere ve desteğe ihtiyacım var.

Özetle güncellemeden çok çektim diyebilirim.
Mi 9 Lite' a Custom ROM atsana boşa duruyorsun. 12T Pro çok başka telefon karşılaştırman hata. Ben şahsen sorun yaşayacağını düşünmüyorum. O mi 9 Lite hala sendeyse custom rom atalım bak o bile hala kullanılır. Android 13 almıştır bile Custom ROM ile.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

BabaVoss7

80+ Silver
sizce eksileri neler?
Almadan önce batarya sıkıntı olur diye düşünüyordum. Ama oda hiç sıkıntı çıkarmadı şükür. Ne yalan söyleyeyim benim için Bi eksisi yok. İllahada dersen telefonu sallayınca ois sensörü den tıkırtı geliyor. Buda bir sorun değil. İlk aldığımda garibime gitmişti o zamandan beri duymadım. Alıp sallamanız lazım yani. Her şeyiyle benim için mükemmel kişisel tercih meselesi. Oyun pek oynamam ama her oyunu oynatır haliyle. Kamerası üstteki mesaj dışında bir problemi yok.

Top Bottom