BabaVoss7
80+ Silver
s23 kullanıyorum ilk gün aldım . o sorun beni hiç etkilemedi ki bu bir sorun değil lens etkisidir. iphone dada var sadece onda yazılımsal olarak kamera değiştiriyor anlık. samsungun bunu yapması gerek sadece. hergün yüzlerce dosya çekmiyorsan bu bir sorun değil bence. ha çekiyorsanda bunu için uygulamalar var yada en basidi 3x ten çekiceksin. ben ios sevmiyorum. teknolojhi olarak her ürlü s23 daha üstün. arkadaşlarımda 14 ve 14 pro max var evet güzel telefonlar ama ekranları 120hz değil beinm içinm en önemli şey bu. kullanıcı olarakta en çok etkileyen şey bu bence. bariz yavaş geliyor göze 14ler. hoparlör dür ekrandır kameradır kıyasladım arkadaşla çoğu yönden daha iyiydi. 13 seçenek bile değil bence eskidi sayılır kim ne derse desin. isim olarak 13 bi kere. 2. el mevzusu bana saçma geliyor. telefonu alıyosam satmam kolay kolay o zaman ederinni bi anlamı yok. zaten daha iyisi varken daha alt düzey bir teknolojiye sırf ios diyte çok daha fazla para vermekte mantıklı değil benim için. al s23 bak keyfine alıpta pişma olan bir kişi gördüm oda apple fanboyuydu