firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,021
Kaça verdin hocamDaha kutusunu açmadım yarın alıcı gelip alacak![]()
Kaça verdin hocamDaha kutusunu açmadım yarın alıcı gelip alacak![]()
Kasa fanları rainbow yani sadece o renk yanıcakBeyler bendeki kasanın rengi değişmiyor led tuşuna basıyorum yine değişmiyor. Bi kabloyu mu bağlamadılar acaba @Shooter_U @firsatgamingx
Diğer arkadaşın kırmızı hacı benimki sarı. Aynı olması gerekmiyor muyduKasa fanları rainbow yani sadece o renk yanıcak
Haydii nasıl bulacaHayır o tuşla renk değişiyor bende baya mod var. Bağlantı eksik olabilir
Ekran kartı takılı geldi bana he sizde de öyle miydiHayır o tuşla renk değişiyor bende baya mod var. Bağlantı eksik olabilir
Rainbowda renk nasıl değişiyo yaHayır o tuşla renk değişiyor bende baya mod var. Bağlantı eksik olabilir
Yanlış biliyomuşum bağlantıda sıkıntı var demekkiDiğer arkadaşın kırmızı hacı benimki sarı. Aynı olması gerekmiyor muydu
Bende montajlı geldi ekran kartı 3 fanlı bi de manyaklar yaHayır kart bende kutusunda geldi.
Evet değişiyor tüm renkler tek oluyor extra yanarlı dönerli modlar varrenk geçişleri vs
Windows kurulumu yaptım bir sorun görünmüyor şükür. Sadece o fan renk değişmiyor. Kral sen bilirsin @firsatgamingx renk değişimleri neden olmaz neyi bağlamamışlardırAçıp bir test ettinmi büyük sıkıntı o bir şey olmadıysa büyük şanslısın
Aç kapat da yapmıyorsa öndeki tuşa bağlamamışlaedırWindows kurulumu yaptım bir sorun görünmüyor şükür. Sadece o fan renk değişmiyor. Kral sen bilirsin @firsatgamingx renk değişimleri neden olmaz neyi bağlamamışlardır
17.5Kaça verdin hocam![]()