Hangi Psu alınabilir

Reaksiyon skoru
44
Bütçe
750
Arkadaşlar merhaba sistemi yeniledim psu olarak eski sistemimde kullandığım Platoon pl9263 500w kullanıyorum bu modeller patlıyor sistem yakıyor diyen de çok sağlam çalışıyor diyen de çok aklımı karıştırdılar. Bilindik markalar al diyen de var corsair fsp gibi. Onlara bakıyorum onlar da patlıyor diyorlar. Nerden baksan elinde kalır bi durum. Uzun süre açık kalmaya da ağır oyunlarada daha önce bu psu ile sorun yaşamadım yinede sormak istiyorum 2 tane psu seçtim şimdilik bunları almak mantıklı mı yoksa başka önereceğiniz psu varmı şuankini illa değiştirmem gerekiyor mu bütçe maks 700-750tl
(Not: Rica ediyorum üst koy şunu al onada üst koy şunu al demeyin bu gidişle 2k değerinde psu önerilir gibi) (Şuanki platoonu 2.el almıştım şubatın başında o gündür aktif ve yoğun kullandım eski sistemde)Kullanım nadiren gta 5, ets2 gibi oyunlar onun dışında yazılım işleri, genel kullanım

Sistem:
i3 9100f
MSI H310M Pro M2-PLUS
Gigabyte GTX 1060 Windforce O.C. 3GB
Adata D41 16GB Ram

Everest vs almayın platon markasından çok farkı yok. Markayı üstüne bas sonra satışa koy...

Bayram indirimlerinde itopyadan bir bakın derim.

everesy hadron redrock frisby falan direkt çöp zaten bakılmaz bile ama bütçe kısıtlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tavsiyeniz varmı psu olarak
bütçeyi ne kadar çıkarabilirsiniz

1000tlye kadar çıkarabilirseniz fsp 550w alın

bütçeyi ne kadar çıkarabilirsiniz

1000tlye kadar çıkarabilirseniz fsp 550w alın
bütçe maks 700 750, 800 bile şuan çok zorlama benim için fsp nin kalitesini biliyorum ama o kadar veremem

bütçe maks 700 750, 800 bile şuan çok zorlama benim için fsp nin kalitesini biliyorum ama o kadar veremem
920tlye sharkoon var fakat oda aşıyor bütçenizi ben bakmaya devam ediyim

2-3 ay önceye kadar 700-800tl olan psular 1000tlyi geçiyor şuan o yüzden pek bir şey bulamadım kusura bakmayın

Bütçe kesinlikle 750 yi aşmaz derseniz sahibinden üzerinden sharkoon cougar yada fsp 600w psular pazarlık ile alınabilir.

Bütçe kesinlikle 750 yi aşmaz derseniz sahibinden üzerinden sharkoon cougar yada fsp 600w psular pazarlık ile alınabilir.
2.el takıntım yok alırım da satarım da onlara bakıyorum şuan ama kargoda sert bi yere çarpıp kısa devre olmasından tedirginim bulunduğum ilde 2.eli sıfırdan daha pahalı oluyor

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-xigmatek-x-calibre-en40704-500-w-fiyati,452469529.html sesliymiş fakat düşünebilirsiniz

çok kaliteli değil fakat rampage psularından iyidir
ses sorun değil sistemimi emanet edebileceğim bir psu olsun yeter

başka tavsiyeniz varmı başta link attığım powerboost neden olmaz

2.el alabiliyorsanız 2.el alın hocam

nerde yaşıyorsunuz
antep

antep
sistemi şuan aktif kullanmaya da vaktim yok bayramdan sonra alsam da olur bayramda indirim falan olur belki

antep

sistemi şuan aktif kullanmaya da vaktim yok bayramdan sonra alsam da olur bayramda indirim falan olur belki
hocam antepte bu var https://www.sahibinden.com/ilan/iki...v550-550w-80-plus-bronze-psu-1088684503/detay

satan arkadaş 2.el ürün alıp satıyor sanırsam mağzası varsa oradan alın

fakat fiyat yüksek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,287
Üyeler
184,135
Son üye