oportun1st
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
- Bütçe
- 750
Arkadaşlar merhaba sistemi yeniledim psu olarak eski sistemimde kullandığım Platoon pl9263 500w kullanıyorum bu modeller patlıyor sistem yakıyor diyen de çok sağlam çalışıyor diyen de çok aklımı karıştırdılar. Bilindik markalar al diyen de var corsair fsp gibi. Onlara bakıyorum onlar da patlıyor diyorlar. Nerden baksan elinde kalır bi durum. Uzun süre açık kalmaya da ağır oyunlarada daha önce bu psu ile sorun yaşamadım yinede sormak istiyorum 2 tane psu seçtim şimdilik bunları almak mantıklı mı yoksa başka önereceğiniz psu varmı şuankini illa değiştirmem gerekiyor mu bütçe maks 700-750tl
(Not: Rica ediyorum üst koy şunu al onada üst koy şunu al demeyin bu gidişle 2k değerinde psu önerilir gibi) (Şuanki platoonu 2.el almıştım şubatın başında o gündür aktif ve yoğun kullandım eski sistemde)Kullanım nadiren gta 5, ets2 gibi oyunlar onun dışında yazılım işleri, genel kullanım
Sistem:
i3 9100f
MSI H310M Pro M2-PLUS
Gigabyte GTX 1060 Windforce O.C. 3GB
Adata D41 16GB Ram
(Not: Rica ediyorum üst koy şunu al onada üst koy şunu al demeyin bu gidişle 2k değerinde psu önerilir gibi) (Şuanki platoonu 2.el almıştım şubatın başında o gündür aktif ve yoğun kullandım eski sistemde)Kullanım nadiren gta 5, ets2 gibi oyunlar onun dışında yazılım işleri, genel kullanım
Sistem:
i3 9100f
MSI H310M Pro M2-PLUS
Gigabyte GTX 1060 Windforce O.C. 3GB
Adata D41 16GB Ram