SametBuYav
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 393
Gm 21 plus kullanıyorum Note 8 buldum 2300 TL Kutu faturalı geçilirmi oyunlarda performansı nasıldır veya çok fazla ısınma yaparmı
samsung mu redmi mi ?Gm 21 plus kullanıyorum Note 8 buldum 2300 TL Kutu faturalı geçilirmi oyunlarda performansı nasıldır veya çok fazla ısınma yaparmı
Hocam benim note 8 pro kullanan arkadaşım var aşırı ısınma yapıyor Note 8 de aynımıdır diye sordum2300 çok o cihaza alınmaz.
Note 8 Pro falan bakabilirsiniz.
Redmi Hocamsamsung mu redmi mi ?
redmi note 8 kullanıyorum ve tavsiye etmem pro modelini alamk daha mantıklı bütçe varsa2300 çok. 2.5k ya bir arkadaşa oneplus 5t aldırdım çok memnun. Biraz araştırma yapmanızı ve yapabiliyorsanız bütçe artırımına gitmenizi şiddetle tavsiye ederim
Hocam bütçe arttırma fikri var aklımda hemde mi 11t Düşünüyorum Yd olarak2300 çok. 2.5k ya bir arkadaşa oneplus 5t aldırdım çok memnun. Biraz araştırma yapmanızı ve yapabiliyorsanız bütçe artırımına gitmenizi şiddetle tavsiye ederim
Yd mi11t ler mantıklı oneplus 9 lar da aynı şekilde. 2. El snapdragon s20 fe ler de incelenebilir.Hocam bütçe arttırma fikri var aklımda hemde mi 11t Düşünüyorum Yd olarak
Hocam android 13 aldı tahminimce 14 de son bulurAlınmaz güncelleme vs almayacak
Onepluslarada bakacağım hocam onlarda aklıma yatıyorYd mi11t ler mantıklı oneplus 9 lar da aynı şekilde. 2. El snapdragon s20 fe ler de incelenebilir.