Abdulkadir__
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Beyler bende orta boy milkshake kazandımda bunu nasıl alıyoruz oradaki çalışana ne diycez onlar biliyormu böyle bir şey olduğunu
Dün işte denedim oynarken kapatıp geri giriyodum hakkım yanmıyordu ama düzeltmişler çok fazla yöntem dendim başka telefonlardan işe yaramadı yüksek ihtimal bulamam gibi ama dün cidden aşırı fazla oynadım hala geçememem saçmaToplayamıyoruz işte
Bu arada yeni keşfettim zaman kazanmak için illada yan yana 4 lü olmak zorunda değil yani kare 4 lü yapınca zaman veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya gerçekten keşke dün puan yemiyorken deneseydim
Bulunca biride haber etsene![]()
Benim qr kod vardı desen okumaları lazımBeyler bende orta boy milkshake kazandımda bunu nasıl alıyoruz oradaki çalışana ne diycez onlar biliyormu böyle bir şey olduğunu
Mcdonald uygulamasını indirmen lazım oradan zaten görürsünnasıl ve nerden oynuycam
80 puan verdi bu ne saçmalıkBenim qr kod vardı desen okumaları lazım
Mcdonald uygulamasını indirmen lazım oradan zaten görürsün
Aga kalktı mı yok hiçbiyerdeuygulamayı indirmen lazım ardından "anasayfa" kısmındanda görürsün
aga bendede 650 istiyorbende 500 de kaldım
3 gün sonra "tebrikler, tuz kazandınız" ehee.günlük hediye değişiyor olabilir bugün herkese milkshake verdi herhalde yarında kola vs verir kesin
Bedava bigmac doğru dün kuzenler toplandık 10 hesap 3 kişiye felan yapabildik. Gün geçtikçe de rekor puanın sayısı yükseliyor. Dün 700 dü bugün 750. Taktik bulan varsa paylaşsın bu aradaArkadaşlar merhaba bi ara dünya kupasında özel bi oyun çıkarmıştı ve başarınca size big mac falan veriyordu bundada aynısı geçerli midir bilmiyorum ama mantığı basit zaten candy crush çakması sizden belli bi puana ulaşmanızı istiyor ve 1dk istiyor o sürede tamamlayınız "hediye" alacaksınız anlaşılan
Bu arada şuanlık bug da olabilir çünkü tekrar oynamak için 5 puan eksiltirim diyor ama eksiltmedi
düzeltme : kazanan bazı arkadaşlar big mac kazanmış sizinde kazanma şansınız var
Alıntıyı görüntüle