AMD Adrenalin 23.4.3 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Bak mesela PC yi kapattıktan sonra, priz tuşundan tamamen kapatınca, açıldığında wattman yiyor. Buna var mı bi çözümün?
Bunun sana eksisi ne ki, prizden tamamen kapatınca güc kesiliyor ve wattman uyarısı alıyorsun. Normal bu Nvidiada da öyle zaten. Deep Sleep' e geçiyor PC çünkü. Yani aslında tam kapanmıyor. Windows ile alakalı her zaman olmayan bir şey. Hiçbir eksisi yok bildirim dışında. Çok rahatsızsan Radeon ayarlarından kapa bildirimi yoluna bak

Bunun sana eksisi ne ki, prizden tamamen kapatınca güc kesiliyor ve wattman uyarısı alıyorsun. Normal bu Nvidiada da öyle zaten. Deep Sleep' e geçiyor PC çünkü. Yani aslında tam kapanmıyor. Windows ile alakalı her zaman olmayan bir şey. Hiçbir eksisi yok bildirim dışında. Çok rahatsızsan Radeon ayarlarından kapa bildirimi yoluna bak
Undervolt yapıyorum.
Her seferinde lanet olası undervolt ayarlarını yapmak zorunda olmamalıyım!

Kullananlar arkadaşlar memnun musunuz 24.4.3'den?

Yahu görünüş farkı var ayar aynı ayar zaten
Bişi diyim mi, Afterburnerden fan ayarı yapınca bile Wattman yiyordu bi sürümde oondan beridir ordan ayar yapmıyorum.
Sürekli açık sıcaklıkları kontrol ediyorum orası ayrı.

Bişi diyim mi, Afterburnerden fan ayarı yapınca bile Wattman yiyordu bi sürümde oondan beridir ordan ayar yapmıyorum.
Sürekli açık sıcaklıkları kontrol ediyorum orası ayrı.
Afterburner' ı her windows açılışında ayarları uygulamaya ayarlıyosun. Radeon ayarı bildirimlerini kapatıyorsun bir daha arkana bakmıyorsun

Afterburner' ı her windows açılışında ayarları uygulamaya ayarlıyosun. Radeon ayarı bildirimlerini kapatıyorsun bir daha arkana bakmıyorsun
RX570'de Wattman ve UV'u bu şekilde yapıyordum. Herhangi bir problem yaşamadım sonrasında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,198
Üyeler
185,237
Son üye
Barisonaldo
Geri