❌İndirim Bitti! LOGITECH G Aurora G715 Kablosuz Oyuncu Klavyesi Tactile Beyaz 2.709TL

hocam bide ayarlanabilir asusun yeni azoth da var oda baya iyi hemde baya hoşuma gidiyor ama beyaz istiyorum apex pronunda beyazı yok sanırım varsa bile 2700 değildir :(
Azoth ayarlanabiliyor muydu ya? Custom tarzında olmalı o
Klavye 2700 degilmi şuan ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muadili yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

WOoting benziyo sadece
Wooting getirmekte işkence

Hocam beyaz takıntınız varsa alın apex pro tkl para olunca güzel bi keycaps alırsınız oldu bitti

Azoth ayarlanabiliyor muydu ya? Custom tarzında olmalı o

Wooting getirmekte işkence

Hocam beyaz takıntınız varsa alın apex pro tkl para olunca güzel bi keycaps alırsınız oldu bitti
sadece kaycaps le güzel dururmu bilemiyorum kasa siyah tuşlar beyaz bilmiyom valla. azoth tanıtım videosunda görmüştüm ayarlanabilen swichleri vardı bakabilirsin

DAha ne bekliyon klavyede anlamadim
La ne daha ne bekliyorsun keycapsler pbt bile değil switchler cherry muadili hotswap yok. yarı fiyatına pbt pudding keycap daha kaliteli klavyeler var. Kullanmamış olabilirim ama göz var nizam var bişeyleri kullanmak gerekmiyor o parayı etmeyeceğini anlamak için.

La ne daha ne bekliyorsun keycapsler pbt bile değil switchler cherry muadili hotswap yok. yarı fiyatına pbt pudding keycap daha kaliteli klavyeler var. Kullanmamış olabilirim ama göz var nizam var bişeyleri kullanmak gerekmiyor o parayı etmeyeceğini anlamak için.
Şey puddingler abs mk61de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,270
Üyeler
190,718
Son üye
K3nnoks
Geri