Redragon K631 Pro alınır mı

ryangosling

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
397
Bütçe
1200
alınır ama bütçen yetiyorsa switch ile fln uğraşmak istemiyorsan direk rk 61 al

alınır ama bütçen yetiyorsa switch ile fln uğraşmak istemiyorsan direk rk 61 al
Switchlerle uğraşmak istiyorum en azından öğrenmek ayrıca 1 kere alıcam min 3 4 yıl kullanıcam bi sıkıntı çıktığında klavye değistrmek istemiyorum

Bu klavyede outemu switch olması lazımdı, 1200 TL bütçede pahalı bence Wireless istiyorsan direk RK61 alabilirsin daha mantıklı

Bu klavyede outemu switch olması lazımdı, 1200 TL bütçede pahalı bence Wireless istiyorsan direk RK61 alabilirsin daha mantıklı

Hocam klavye güzelmis ama amazonu tercih ederim banggood pek güvenilir gelmiyo

Hocam klavye güzelmis ama amazonu tercih ederim banggood pek güvenilir gelmiyo
Nasıl gelmiyor knk? Dünyanın en büyük ticaret sitelerinden biri seni mi dolandıracak?

Magic refiner var 700 800 tl civarına ama rgb vs yok diye istemedi arkadaş. Outemu switchin yay sesi yok bunda muhtemelen outemu switch değil kailh veya cherry muadili bir switchi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dolandırma değil gümrüktür iadedir falan hiç yurt dışından bişey söylemedim
Ya redragon ya da magic refiner al 700 800 bandına

Magic refiner var 700 800 TL civarına ama rgb vs yok diye istemedi arkadaş. Outemu switchin yay sesi yok bunda muhtemelen outemu switch değil kailh veya cherry muadili bir switchi var

RK Switch hepsini tekler bu arada mükemmel bir switch hissiyat olarak Gateron'dan falan iyi

Magic refiner var 700 800 TL civarına ama rgb vs yok diye istemedi arkadaş. Outemu switchin yay sesi yok bunda muhtemelen outemu switch değil kailh veya cherry muadili bir switchi var

Link atar mısınız hocam

Geri