Sahibinden şüpheli mesaj

KorhaNnN

80+
Reaksiyon skoru
6
Sahibindende orijinal Fenerbahçe Beko forması satmaya çalışıyordum ve iki kişi mesaj attı Param Güvende ile satın almak istiyorlardı bana bir mesaj geldi 0850'li bir numaradan fakat daha önce yarı zamanlı iş 2000/gün gibisinden mesajlar gelmiş bir numara ve spam kutusunda linke tıkladığımda sahibindeninmiş gibi gözüken bir sitede benim ismim ilan detayları alıcı adresi alıcı ismi var ödeme al dediğimde internetten alışveriş yapar mış gibi kartımın CVV'sine kadar istedi girmedim tabii ki de sizce ne yapmalıyım.

İlgilenen olursa mesaj atabilir.

Sahibindende orijinal Fenerbahçe Beko forması satmaya çalışıyordum ve iki kişi mesaj attı Param Güvende ile satın almak istiyorlardı bana bir mesaj geldi 0850'li bir numaradan fakat daha önce yarı zamanlı iş 2000/gün gibisinden mesajlar gelmiş bir numara ve spam kutusunda linke tıkladığımda sahibindeninmiş gibi gözüken bir sitede benim ismim ilan detayları alıcı adresi alıcı ismi var ödeme al dediğimde internetten alışveriş yapar mış gibi kartımın CVV'sine kadar istedi girmedim tabii ki de sizce ne yapmalıyım.

İlgilenen olursa mesaj atabilir.
Hocam onlar dolandırıcı.

Bütün kanıtları toplayıp en yakın emniyet birimine şikayet edebilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam onlar dolandırıcı.
Bence onu sormadı ve zaten ufacık beynini çalıştıran biri bile rahtlıkla anlayabilir.

Bence onu sormadım ve zaten ufacık beynini çalıştıran biri bile rahtlıkla anlayabilir.
Uğraşmaya değmez diye düşünüyorum hocam şuan tek derdim 480tl verdiğim formamın bi şekilde elimde patlamaması.

Bence onu sormadı ve zaten ufacık beynini çalıştıran biri bile rahtlıkla anlayabilir.
Maalesef ki buna inanan çok kişi varki bu yöntemi kullanıyorlar.

Uğraşmaya değmez diye düşünüyorum hocam şuan tek derdim 480tl verdiğim formamın bi şekilde elimde patlamaması.
Kendi adınıza değmez ama başkalarının dolandırılmasını engellemek için bence yapın. En azından bu dolandırıclar cezasını çekmiş olur.

Maalesef ki buna inanan çok kişi varki bu yöntemi kullanıyorlar.
Konuyu açan arkadaş zaten dolandırıcı olduğunu biliyor gibi duruyor.

Geri