Şu anda GTX 1060 alınır mı*

MTBC

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
859
Bütçe
2000
Arkadaşlar R5 3600 işlemci kullanıyorum 6600XT düşünüyordum ancak bütçe kısıtlandı bir nevi.

1800 TL'ye 1060 buldum MSI GAMING X 3GB modelini. Bu fiyata alınır mı yoksa daha iyisini mi bakmalıyız bütçe yükselmez arkadaşlar. Kartta garanti yok oyun için kullanılmış zaten, oynadığım oyunlar da CS GO ve Knight Online, 144 fps alırsa yeterli diye düşünüyorum :D

oynadığın oyunlar onlar ise alınabilir de , fiyat pahalı gibi 3gb için

Arkadaşlar R5 3600 işlemci kullanıyorum 6600XT düşünüyordum ancak bütçe kısıtlandı bir nevi.

1800 TL'ye 1060 buldum MSI GAMING X 3GB modelini. Bu fiyata alınır mı yoksa daha iyisini mi bakmalıyız bütçe yükselmez arkadaşlar. Kartta garanti yok oyun için kullanılmış zaten, oynadığım oyunlar da CS GO ve Knight Online, 144 fps alırsa yeterli diye düşünüyorum :D
1660 süperde bakılabilinir

3GB için fiyatı fazla ama 6GB modeli bulursan alınabilir

3gb alma bence 6gb bul veya 8gb 580 al.

2,4K ya 1660super bakın bence

üstteki arkadaşlarında dediği gibi 3gb almazdım.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
3gb alma bence 6gb bul veya 8gb 580 al.
Onu aradım da tanıdıktan diye 3 GB alayım diye düşündüm. 580'lerde Mining çıkması söz konusu oluyor ya o kafamı karıştırıyor.
2,4K ya 1660super bakın bence
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üstteki arkadaşlarında dediği gibi 3gb almazdım.
Bende öyle düşünüyorum da bir bakmak lazım işte araştırıyorum kaç gündür :D

Onu aradım da tanıdıktan diye 3 GB alayım diye düşündüm. 580'lerde Mining çıkması söz konusu oluyor ya o kafamı karıştırıyor.

Teşekkürler
2k lık kartta mining aramaya gerek yok bence yapmadım diyen bile yapmıştır illaki ben inanmıyorum artık.

3gb kartta yapılmamıştır tabii ki ama

2k lık kartta mining aramaya gerek yok bence yapmadım diyen bile yapmıştır illaki ben inanmıyorum artık.

3gb kartta yapılmamıştır tabii ki ama
Evet hocam doğru diyorsunuz ya choil olmasın ve 200 fps üstü alayım yayın açma düşüncem var o yüzden istiyorum şöyle max 2k lık bir şey bakıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri