bianchi arx 627 satıyorum 5400 tl maşayi manitou yaparsan çok güzel transfere gelir bisikletAspid 49 bisikletimi satıp sağlam bişey almak istiyom .merdiven tarayabileceğim bi bisiklet olsun hd olsun çok iyi olur .bütçemin ne kadar olduğunu bilmiyom bisikletimi 8000 e yakın bi fiyata satmayı umuyom inş
Knk bisiklet güzel ama ben istanbuldayım ve gelip bakmam lazım yani zor .7500 8000 e daha yakın bisiklet biliyonmu ben bi bakim yakınlarda varmıbianchi arx 627 satıyorum 5400 TL maşayi manitou yaparsan çok güzel transfere gelir bisiklet
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-indirmeyecegim-acil-satilik-1080124831/detay
istanbul çokta uzak değil aslındaKnk bisiklet güzel ama ben istanbuldayım ve gelip bakmam lazım yani zor .7500 8000 e daha yakın bisiklet biliyonmu ben bi bakim yakınlarda varmı
Rockrider540 iyi mi? senceistanbul çokta uzak değil aslında
bu arada önermediğim markalar var rock riderin small kadrosu dışında hiç bir kadroyu alma zaten bu bisikletler çok fr kullanım için uygun değil headtubenin aradan çatlıyor çok fazla çatlatan arkadaşım var
Rockrider540 iyi mi? sence ama aldığımda bi kaç harcama yapmam gerekicekistanbul çokta uzak değil aslında
bu arada önermediğim markalar var rock riderin small kadrosu dışında hiç bir kadroyu alma zaten bu bisikletler çok fr kullanım için uygun değil headtubenin aradan çatlıyor çok fazla çatlatan arkadaşım var
kadrosu s değilse almaRockrider540 iyi mi? sence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Rockrider540 iyi mi? sence ama aldığımda bi kaç harcama yapmam gerekicek
ilanı at değerlendireyim benRockrider540 iyi mi? sence
Rockrider540 iyi mi? sence ama aldığımda bi kaç harcama yapmam gerekicek
Elektrikli bisiklet alabilirsinAspid 49 bisikletimi satıp sağlam bişey almak istiyom .merdiven tarayabileceğim bi bisiklet olsun hd olsun çok iyi olur .bütçemin ne kadar olduğunu bilmiyom bisikletimi 8000 e yakın bi fiyata satmayı umuyom inş
Aspid 49 bisikletimi satıp sağlam bişey almak istiyom .merdiven tarayabileceğim bi bisiklet olsun hd olsun çok iyi olur .bütçemin ne kadar olduğunu bilmiyom bisikletimi 8000 e yakın bi fiyata satmayı umuyom inş
Bide şöyle bişey buldumkadrosu s değilse alma
ilanı at değerlendireyim ben
Sağol knk .ama ben merdiven tarayıp hareket yapabileceğim bisiklet istiyomElektrikli bisiklet alabilirsin
Kuba S15 16" Jant Elektrikli Bisiklet Fiyatları ve Özellikleri
Kuba S15 16" Jant Elektrikli Bisiklet en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.google.com
Anladım. Merdiven ise Rockrider serisine bulaşma sürekli bir yerleri kırılıyor dökülüyor Rr340 kullanıuorumBide şöyle bişey buldum
Sağol knk .ama ben merdiven tarayıp hareket yapabileceğim bisiklet istiyom
Sıfır mı alacksınPeki ne önerirsen .bana herkes rr540 önerdi
Peki ne önerirsen .bana herkes rr540 önerdi
2. El olarak buPeki ne önerirsen .bana herkes rr540 önerdi
Knk bisiklete baktım bisiklet müqemmell ama yeni fiyatı 18k adam neden 8k ya satsın .ben yinede yazdım ona(2. El alcam)Sıfır mı alacksın
2. El olarak bu