🔥🔥ThermalRight İşlemci Soğutucuları 🔥🔥 Nays Linklerini Ekledim.

Ben ön tarafta kullandım. Belki fan sayısı arttığı için öyle gelmiştir ama ses arttı gibi hissediyorum. Aydınlatmasını beğendim.
Hava akışı nasıl egzoz fanı olarak kullanılır mı.

Rulman yapısı kalitesi gereği sanırım neyse fiyatına nazaran güzel ürün :) Moral bozmak yok.
Full speed de mükemmel bir hava akışı var havaya uçacak kasa resmen 😀 ama 900 1000 RPM stabilitede de baya serin bence zorlamaya gerek yok

Fanların kabloları iki grup.

Birinci grup fan hızını ayarlayan pwm kablosu.
İkinci grup aydınlatmayı ayarlayan argb kablosu.

İki grupta da bir erkek bir dişi soket var.
Aydınlatma için de fan için de ilk fanı taktıktan sonra diğer fanı bir önceki fanın aynı grupta kalan boş sokete takıyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%30'da çalışıyorlar. Bana bir tık fazla geldi sesi.
Teşekür ederim

Full speed de mükemmel bir hava akışı var havaya uçacak kasa resmen 😀 ama 900 1000 RPM stabilitede de baya serin bence zorlamaya gerek yok
Bakalım 1 egzoz ve 2 psu üstü olarak kullanacağım Lanncool 2 kasada psu üstü ne kadar etkileyecek onu da merak ediyorum görselden ziyade.

işlemciyi kastediyorsun sanırım

Evet hocam işlemci.Önerin için teşekkür ediyorum.İlk defa masaüstü kullanıyorum çok hakim değilim donanıma bu yeterli diyorsanız alıyorum

Fanlar tam yükte aşırı sesli değiller ama düşük yükte de pek sessiz değiller, Arctic P12ler vardı kasanın rengine temasına uymuyor diye aldım ama Arctic varken boşta çalışıp çalışmadığını anlamak için kasaya eğilmek gerekiyordu

fa45608f-dd14-41f6-ad4a-ddebea08787c.jpg

Geri