OUHasan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 4,281
Rica ederim. Aramızdaki buzları erittik mi? Erittik demezsen, @MematiBaş🚬'a söylerim sıkar kafana atar denize!Teşekkür ederim. abi
Rica ederim. Aramızdaki buzları erittik mi? Erittik demezsen, @MematiBaş🚬'a söylerim sıkar kafana atar denize!Teşekkür ederim. abi
Eridi gaz hale geçti apiRica ederim. Aramızdaki buzları erittik mi? Erittik demezsen, @MematiBaş🚬'a söylerim sıkar kafana atar denize!
Bi sus lan ahshshha@Letrion kral adamdır. Eleştirilerine kulak as. (Aramızda kasın, eşcinsel olduğunu düşünüyorum.) Seni ergence görüp yadırgamak için söylemedi. Sadece kendi tecrübelerini anlatmak istedi. Neyse bence bu yaşlarda bu hislere kapılman çok normal. Kızın perspektifinden baktığımda seni üzmemek için LGS'yi bahane ettiğini düşünüyorum. Üstelik imalı imalı hareketleri olduğunu söyledin. Biraz zamana bırak. LGS zaten 4 Haziran'da. 4 gün kalmış. Bırak bunları düşünmeyi sınavdan sonra konuşursunuz. Hâlâ sana karşı soğuksa. Bırak gitsin. Bu arada diğer kızı da @_Zaur_'un da dediği gibi kaçırmış olabilirsin. Bak Emirhan. Daha 8. Sınıfın, 14 yaşındasın. Önünde lise, üniversite var. Rüzgar'ın yani @Letrion'un da değindiği gibi lise ve üniyi uzaktan ilişikiyle yürütebileceğini düşünebiliyor musun? Büyüyünce anlarsın. Bu zamanda bu işler gerçekten boş iş. Yoksa duygularına saygımız sonsuz, değil mi Rüzgar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi seni de raporlayayım mı Tuna?![]()
Söylemem, bana ne, benim değil mi söylemem!Bi sus lan ahshshhaÖzele mesaj yaz kaçırdığım olayları sormak istiyom ahahshhs
Rica ederim. Aramızdaki buzları erittik mi? Erittik demezsen, @MematiBaş🚬'a söylerim sıkar kafana atar denize!
Welcome to DA Forum.Eridi gaz hale geçti api
Çok iyi moral verdin bravo açıkçasıKnk yaşın küçük sal lisede yaparsın.
Aslında pek de sayılmazAlışır alışır. Toy daha abisi..![]()
Mühendis, lan dur. Zaten ortam gergin!Çok iyi moral verdin bravo açıkçası![]()
Pek sayılmayan ne lan?Aslında pek de sayılmaz
BilmemMühendis, lan dur. Zaten ortam gergin!
Pek sayılmayan ne lan?
aşk konusunda çok bilgilidir beyefendi. bana niye böyle bir taktik vermedin yaTeklifini kabul ettiği anda basacaksın nikahı kardeşim. Öğretemedim bi türlü bee ahshshgs![]()
ben naptım yaMühendis, lan dur. Zaten ortam gergin!
Aşk doktoru canım gardaşım. Senin yarağına kurban. (Yarak: silah.)aşk konusunda çok bilgilidir beyefendi. bana niye böyle bir taktik vermedin ya![]()
ne dediğini anlamadım ama eyvallahAşk doktoru canım gardağım. Senin yarağına kurban. (Yarak: silah.)