TWISTED MINDS 27 TM27DQI QHD 240Hz RGB NANO IPS MONİTÖR(kullananlar kulübü)

Monitörü kaça aldınız arkadaşlar
1685565110739.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldık almasına ama ailem sıkıntı çıkardı düz 8k dan sahibindene koyabilirim

Son düzenleme:
Beyler kurdum şunu soylim malzeme kalitesi LG ile tıpatıp aynı kopyala yapıştır 0 ölü pixel mevcut ghosting testi yapcam birazdan renk doygunluğu ve kalitesi LG monitörün ile aynı gl83ab vardı bende 165hz 2k 10 bit kopyala yapıştır hatta bunun siyah beyaz denkesi LG den daha iyi geldi bana 450cd var bunda ayrıca Nano ips felan LG kopyası haberiniz olsun

Beyler kurdum şunu soylim malzeme kalitesi LG ile tıpatıp aynı kopyala yapıştır 0 ölü pixel mevcut ghosting testi yapcam birazdan renk doygunluğu ve kalitesi LG monitörün ile aynı gl83ab vardı bende 165hz 2k 10 bit kopyala yapıştır hatta bunun siyah beyaz denkesi LG den daha iyi geldi bana 450cd var bunda ayrıca Nano ips felan LG kopyası haberiniz olsun
Ürünün kasasında çizik ile geldi ama iade veya değişim istemicem ölü pixelsiz ghostingsiz çizik için yapmicam fotoyu atarım buraya

Böyle bir çizik mevcut yanda durduğu için göze batmio ölü pixelsiz olduğu için uğraşmak istemiyorum böyle kalsın

Ayak tarafında ufak bir zede var ama arkada kaldığı için sorun yok 😁

Ekler

• 20230601_103440.jpg
    20230601_103440.jpg
    1.8 MB · Hit: 208
Son düzenleme:
bu arada dp ile hdr çalışmadığını söyleyen vardı, dün deneme imkanım oldu, hdr her ne kadar beyaz sayfalardaki siyah yazıları bi tık okunaksız yapsa da dp kablosu ile sorunsuz çalışıyor, 200hz ve altına 10 bit renk veriyor, 240hz ye alınca titreşimsiz 8 bit diye bir renk veriyor.

bu arada dp ile hdr çalışmadığını söyleyen vardı, dün deneme imkanım oldu, hdr her ne kadar beyaz sayfalardaki siyah yazıları bi tık okunaksız yapsa da dp kablosu ile sorunsuz çalışıyor, 200hz ve altına 10 bit renk veriyor, 240hz ye alınca titreşimsiz 8 bit diye bir renk veriyor.
titreşimli 8 bit de olabilir, yanlış hatırlıyorum.

Arkadaşlar daha yeni elime geçti benim de 240hz olan modeli ilk izlenim olarak kutusu acayip kötü adamlar direk kutusuyla kargolamış kargocuların insafına kalmış ürün hasarsız ölü piksel yok ghosting testi de yaptım sorun çıkmadı ve monitörde cross hair var şimdi sadece paneli öğrenmek kaldı öğrenip atacam buraya paneli

+1 hz dahi oclenmiyor monitör ekran direk bozuluyor

Son düzenleme:
Geri