oaK´
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,602
bence de zaten açıktan okuyacağım için çalışmasam bile 150 alırım geçen sene sabah hazırlanırken video izleip 260 almıştım2 hafta adam olana fazla bile
bence de zaten açıktan okuyacağım için çalışmasam bile 150 alırım geçen sene sabah hazırlanırken video izleip 260 almıştım2 hafta adam olana fazla bile
150bin mi yaptınbence de zaten açıktan okuyacağım için çalışmasam bile 150 alırım geçen sene sabah hazırlanırken video izleip 260 almıştım
puan olarak 150 alırım diyorum hocam açıktan okuma planı olan birisi nasıl 150k yapsın150bin mi yaptın
Ne bilm şaşırdım bende kalbime ağrı girdi olm ne yaptınpuan olarak 150 alırım diyorum hocam açıktan okuma planı olan birisi nasıl 150k yapsın
Ne bilm şaşırdım bende kalbime ağrı girdi olm ne yaptın
Hocam öyle düşünmeyin bn lgs ye sadece 1.5gun çalıştımYKS öğrenicisiyim, bi gram çalışmadım, ***** gibi hissediyorum ama artık bir şeyler yapmak için çok geç olduğunun da farkındayım, senin anlattığın durumun yarısında bile değilim, çok kötü hissediyorum
hocam biraz abartmışsınız gibi sizdeHocam öyle düşünmeyin bn lgs ye sadece 1.5gun çalıştım![]()
Kanka yanlış anlama çok önemseyenler var ama LGS sanıldığı kadar hayati değil benceHocam öyle düşünmeyin bn lgs ye sadece 1.5gun çalıştım![]()
Valla 430/445 üstü bekliyorum nasıl oldu bilmiyorum 18mat 19 fen yaptımhocam biraz abartmışsınız gibi sizde![]()
TYT 80 civarında aslında. AYT yükleniyorum ben2 hafta aslında tyt için güzel bir süre. hızlı konu tekrarı ve hergüne 1 tyt denemesi ideal.
gine gayet iyi yapmışsın helal olsunValla 430/445 üstü bekliyorum nasıl oldu bilmiyorum 18mat 19 fen yaptım![]()
2haftada tyt değilde ayt daha mantıklı bence tyt o kadar hızlı yükselebilecek bir şey değil ayt en azından bir kaç soru tipi sonra yapıştır geç ama tytde öyle bi soru geliyorki o sana bakıyor sen ona2 hafta aslında tyt için güzel bir süre. hızlı konu tekrarı ve hergüne 1 tyt denemesi ideal.