Motor ehliyeti fiyatları

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
17 yaşındayım 1 ay sonra 18 A1 motor ehliyeti çıkaracam fiyatları bilen varmı kurs falan nasıl oluyor İstanbul dayım bu 3 ayda kuryelik yapcam ondan çıkaracam

Niye a1 alıyorsun zaten 125 cc b ehliyetle surulebilecek yakında

a1 alacağına b al aynı yere varıyo
illa a alıcam diyosan a2 al 600 cc ye kadar kullanabiliyor vergisi 1500 tl falan 300 sınav giriş ücreti var 2 defa (yazılı+ direksiyon) bi de sürücü kursu ücreti o bullunduğun konuma ve yaptığın pazarlığa göre değişir ama ortalama 4-5k falandır..

Dostum bence erkenden a1 al 8.500 olmuş bence erkenden al eğer yaşın 18 üzeri ise a2 almanı öneririm. Arkadaşların dediği olay çok mantıksız araba ehliyeti alana kadar
1 fiyatı olucak 20.000
2 yasada değişecek en ufak şeyde küryeliği bırakmak zorunda kalabilirsiniz ileriye dönük düşün ve arabaya hevesin yok ise ztn b ehliyeti almana gerek yok dostum işin özeti yaşın yetiyor işe ve küryelik haricinde yüksek cc motor sürücem ben diyor isen o fiyat farkını ödeyip a2 alabilirsin vea ben sadece küryelik yapıcam araba alıcam diyorsan b alabilirsin yada ben sadece küryelik yapıcam evimde pc mi kurup takılıcam dersen a1 almanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,430
Üyeler
192,723
Son üye
LegendAdar
Geri