20K FP Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
0
-Sonunda ailemi ikna ettim ve bir bilgisayar alıyorum
-Piyası araştırdım fakat tam emin olamadım hiçbir laptopdan
-20.00tllik fiyat performans laptop önerisi yapabilecek olan varmı

Para olarak kısıtlıysan 17 bine bence rakipsiz. Oyun için alacaksan eğer 6 gb Ekran kartıda olsun dersen yine Lenovo ideapad ya da Legion serilerine bakabilirsin.
Alınmaz 45 w para israfı

bütçeni biraz arttırırsan 4050 li laptop alabilirsin en azından 4000 serisi olmuş olur dlss 3.0 felan muazzam olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3050ti a zaten para verilmez şuan 4 gb ekran kartı mı kaldı
Öyle şımarık yorum yapıyorsun ki adam 20 bin param var demiş belki ailesi onu zor verecek. 6 gb alt segment mal alacağıma 4 gb olsun herşeyi ultra açacağına normal ayarlarda da coğu oyunu oynatır. Pencereye birde şuradan bak belki ders çalışacak, belki dizi izleyecek , belki basit tarz oyunlar oynuyor . En azından şu atmış olduğum bilgisayarın panelidir, soğutma performansıdır, klavye kullanışlılığı , ram masrafı bir müddet açmadan 16 ram ile gayette oyun oynatır. Oynatmaz diye bir şey yok

Öyle şımarık yorum yapıyorsun ki adam 20 bin param var demiş belki ailesi onu zor verecek. 6 gb alt segment mal alacağıma 4 gb olsun herşeyi ultra açacağına normal ayarlarda da coğu oyunu oynatır. Pencereye birde şuradan bak belki ders çalışacak, belki dizi izleyecek , belki basit tarz oyunlar oynuyor . En azından şu atmış olduğum bilgisayarın panelidir, soğutma performansıdır, klavye kullanışlılığı , ram masrafı bir müddet açmadan 16 ram ile gayette oyun oynatır. Oynatmaz diye bir şey yok

Ekler

• Screenshot_2023-06-09-21-30-10-426_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2023-06-09-21-30-10-426_trendyol.com.jpg
    879.4 KB · Hit: 49
Kardeşim gerçekten körsünüz 45 watt saat dediği pilin saatlik performansı. Ezbere insanları yanıltmayın lenovo ideapad ve legion serilerinde asla hile hurda yapıpta wattı düşük mal koymaz. Bu bilgisayarın watt değeride emin ol 3050 Tİ diğer rakipleri içinde en yüksek olan modellerden biridir. Araştır bak

Sen bulamamışsın ama ben senin yerine atıvereyim insanlar yanılmasın diye
1686335920240.png

-Sonunda ailemi ikna ettim ve bir bilgisayar alıyorum
-Piyası araştırdım fakat tam emin olamadım hiçbir laptopdan
-20.00tllik fiyat performans laptop önerisi yapabilecek olan varmı
Hocam gönül rahatlığıyla ile alabilirsiniz 95w ekran kartı 3050 ti tam performans sağlar

Kardeşim gerçekten körsünüz 45 watt saat dediği pilin saatlik performansı. Ezbere insanları yanıltmayın lenovo ideapad ve legion serilerinde asla hile hurda yapıpta wattı düşük mal koymaz. Bu bilgisayarın watt değeride emin ol 3050 Tİ diğer rakipleri içinde en yüksek olan modellerden biridir. Araştır bak

Sen bulamamışsın ama ben senin yerine atıvereyim insanlar yanılmasın diye Alıntıyı görüntüle
Bekle satıcı ile konuştum atacağım sana epey e güvenme

Hocam gönül rahatlığıyla ile alabilirsiniz 95w ekran kartı 3050 ti tam performans sağlar

Bekle satıcı ile konuştum atacağım sana epey e güvenme
Trendyol satıcısının soru-cevap kısımlarında bile başka kişilerde sormuşlar ekran kartının watt kaç diye buyur bak.
1686337246782.png
1686337294053.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,022
Üyeler
191,203
Son üye
kaanbeaaa
Geri