türktelekomdan türknete geçiş hakkında öneri

Poyraz*

80+
Reaksiyon skoru
27
şuanki paketim 130tl 25mbps download 10 mbps upload olarak kullanıyorum ping artış fln olmuyor fakat anlaşmamız haziran sonu bitiyor yeni fiyat 400 tl ye 36 download demişler telefon ile arayıp türknet e geçmeyi düşünüyorum türknet altyapı olarak 100mbps download desteği verebiliyomuş buraya şimdi soruma gelelim türknet başka sağlayıcılardan geçişlerde modem kurulum parası vb almıyor bunun için ne yapmam gerekiyor onlara belirtmem belge sunmam fln gerekiyor mu

Telekom'da ping yaşıyorsan Türknet'de de yaşarsın muhtemelen.

yok hiç ping sorunum olmuyor 0 diyebilirim upload veya herhangi bir yük olmadığı sürece o zamanlarda da çıkması normaldir ya değil mi ?
Yanlış okumuşum ben pardon :D VDSL'de normal evet.

şuanki paketim 130tl 25mbps download 10 mbps upload olarak kullanıyorum ping artış fln olmuyor fakat anlaşmamız haziran sonu bitiyor yeni fiyat 400 TL ye 36 download demişler telefon ile arayıp türknet e geçmeyi düşünüyorum türknet altyapı olarak 100mbps download desteği verebiliyomuş buraya şimdi soruma gelelim türknet başka sağlayıcılardan geçişlerde modem kurulum parası vb almıyor bunun için ne yapmam gerekiyor onlara belirtmem belge sunmam fln gerekiyor mu
Kurulum parası vs bir şey istenmiyor sözleşmenin tam bitiş tarihini söylersen o tarihte direkt geçiş sağlarsın

başka bir telekomdan geçincemi almıyolardı??
1686610048326.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kurulum parası vs bir şey istenmiyor sözleşmenin tam bitiş tarihini söylersen o tarihte direkt geçiş sağlarsın
aa eskiden bu ekranda modem ücreti bizden fln yazıyor diye hatırlıyorum kaldırmışlar sanırım onu modem ücreti ödeyecek miyim yani

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aa eskiden bu ekranda modem ücreti bizden fln yazıyor diye hatırlıyorum kaldırmışlar sanırım onu modem ücreti ödeyecek miyim yani
Vdsl modemin var ise modem almanı gerektirecek bir durum yok sadece sana verilen kullanı adını ve şifreni wan arayüzüne yazıcaksın başka yapman gereken bir şey yok

Vdsl modemin var ise modem almanı gerektirecek bir durum yok sadece sana verilen kullanı adını ve şifreni wan arayüzüne yazıcaksın başka yapman gereken bir şey yok
peki kurulum olmayacağı için onun da ücreti yok değil mi ?

peki kurulum olmayacağı için onun da ücreti yok değil mi ?
Kurulum ücreti ilk defa evine internet bağlatıyorsan alınır , Yani seninki başka internet sağlayıcıya geçmek extra para vermiceksin

şuanki paketim 130tl 25mbps download 10 mbps upload olarak kullanıyorum ping artış fln olmuyor fakat anlaşmamız haziran sonu bitiyor yeni fiyat 400 TL ye 36 download demişler telefon ile arayıp türknet e geçmeyi düşünüyorum türknet altyapı olarak 100mbps download desteği verebiliyomuş buraya şimdi soruma gelelim türknet başka sağlayıcılardan geçişlerde modem kurulum parası vb almıyor bunun için ne yapmam gerekiyor onlara belirtmem belge sunmam fln gerekiyor mu
Şubatta geçtim Turknet e 350 liralık kurulum ücretini yansıttılar faturama paşalar gibi ödedim 😃 kurulum esnasında ücret almıyolardır sizden ama faturaya yansıyor o. Eğer değiştirmedilerse sorun yine de bi

Bu zamanda 250 TL ödemek 🤔
Daha uygun fiyat/performans alternatifler de var.
1686634102959.png

Daha ucuza fixnet var

Geri